Fotografie

ontspannen – positief – ongedwongen – vlot – natuurlijk

Deze vijf woorden geven aardig weer hoe een fotoshoot met mij verloopt. Ik vind het ook heel belangrijk om mensen te laten ontspannen tijdens de sessie omdat ze ook op die manier op de foto komen, dat verschil kan je zien! Daarnaast wil ik ook heel graag dat mensen met een positief gevoel op de hele shoot terugkijken. Ten eerste omdat deze emoties ook effect hebben op HOE je de foto’s/de resultaten bekijkt, ten tweede omdat ik het geweldig vind wanneer ze bij een volgende keer direct weer aan mij denken!

Wat mij ook kenmerkt is dat ik met relatief weinig spullen er in slaag om goede representatieve foto’s te maken. Ik werk altijd op locatie en portretten maak ik het liefst buiten met natuurlijk licht.
Wanneer klanten hun nieuwe portret (dat ik van hen maakte) online gaan delen op sociale media, reageren hun connecties steevast: Je bent precies zoals ik je ken!
Ik kan me geen groter compliment wensen, ik houd van puur en echt.
Ja, ik gebruik zeker photoshop maar dan altijd om de foto (die van zichzelf goed moet zijn) nog te verbeteren.

Een eenvoudige, korte fotoshoot is al mogelijk vanaf € 120,- excl. BTW

Bovenstaande prijs is een indicatie. Heb je méér dan alleen een foto van jezelf nodig, wil je samen met iemand of met meer komen of heb je andere vragen? Neem dan vooral even contact met me op. Stel dat je ook drukwerk nodig hebt, of een fotoserie van een workshop of je bedrijfslocatie… dan kan ik er misschien een mooie pakketprijs van maken. Een offerte opvragen kan altijd en verplicht je tot niets, een eerste stap kan zijn, een bericht sturen via mijn contactpagina.

portretten en reportages

Bij je thuis,
op de zaak,
ergens in de natuur
of midden in de stad…

Wat het beste past bij de resultaten die je voor ogen hebt, daar spreken we af! Tijdens de shoot kunnen we diverse beelden voor verschillende doeleinden maken, bijvoorbeeld ook sfeerbeelden die jullie bedrijf typeren. Of detailfoto’s van producten of een weergave van het productieproces. Ik werk minimalistisch, gewoon ik en mijn camera en kom hiermee tot goede resultaten.

Door zo te werken ben ik flexibel waardoor ik werkende mensen goed in beeld kan brengen zonder dat ze moeten poseren. Ook kan ik juist op deze manier hét goede moment en vanuit het beste perspectief, vastleggen. Vooral bij reportages van bedrijfsfeesten, presentaties en events van belang.

Foto’s worden digitaal op Hoge Resolutie aangeleverd én op maat, voor online gebruik. Je krijgt volledig gebruiksrecht over de aangeschafte foto’s.
Het aantal foto’s en de aanleverspecificaties bepalen we vooraf. Meestal hoef je niet lang te wachten op de resultaten.

Wat wil je nog meer weten?

2017 Barkmeijer Prov
2017 BMA
2017 Jelwin
2017 Jorien
2017 Karin
2017 Mindmate
2017 Mindmate2
2017 slager
2017 Willem
2017 Witec Prov
Fotografie voor drukwerk

Wanneer een ondernemer bij mij aanklopt voor drukwerk, maak ik regelmatig gebruik van fotografie voor het ontwerp. Door de foto’s kan het drukwerk de uitstraling krijgen die perfect past bij je bedrijf!
Soms maak ik speciaal een foto die nodig is voor het gewenste drukwerk, in overleg met de klant. Maar vanwege mijn liefde voor fotograferen in de natuur, beschik over een ruime collectie foto’s die juist voor coaches, trainers en dergelijke een uitkomst zijn. Als ik weet wat mijn klant zoekt, qua uitstraling heb ik vaak wel een foto beschikbaar die hier perfect bij past.

NB Wist je dat zelfs online ondernemers de kracht van drukwerk hebben ontdekt? Bij de online geplaatste bestelling een kaartje toevoegen met een persoonlijke noot wordt hoog gewaardeerd door klanten. Als het er dan ook nog goed uitziet, zal de klant het nog een tijdje ergens neerzetten en blijf je letterlijk in beeld.

2017 bloem-kaart
cadeaubon Nancy.indd
PVDA 2016-17.indd
2017 uitnABC-kaart
2017serie_voedselbank-12
2017serie_voedselbank10

Fotografie in breder perspectief

Als ondernemer is het belangrijk dat je jezelf laat zien! Door sociale media en de impact die het heeft op marketing, is BEELD nog nooit zo belangrijk geweest als nu. En dan bedoel ik ‘beeld’ in de meest breedste zin van het woord. Op je website, social media en bij alle drukwerk laat je zien wie je bent en wat je doet, maar ook wat je verkoopt en vooral WAAROM je dat doet. Door vanuit BRANDING te werken wordt het een stuk gemakkelijker om je boodschap consistent over te brengen en hoef je niet meer met een mond vol tanden te staan. Voor Branding heb ik een uniek aanbod voor ondernemers die zichzelf op de kaart willen zetten!

klik als je meer wilt weten over Grafische vormgeving van Studio Smik

klik als je meer wilt weten over Branding i.s.m. Studio Smik

klik als je meer wilt weten over de persoon achter Studio Smik