Fotografie

ontspannen – positief – flexibel – vlot – natuurlijk

Deze vijf woorden geven beknopt weer hoe een fotoshoot met mij verloopt. Wanneer ik mensen moet fotograferen vind ik het heel belangrijk om ze te laten ontspannen tijdens de sessie. Dat zie je terug in de foto en daarnaast wil ik ook dat mensen met een positief gevoel op de shoot terugkijken. Ook deze emoties hebben effect op hoe je de foto’s beoordeelt. Werken met een duurzame relatie voor ogen is precies wat bij mij hoort, voor minder doe ik het niet.

Wat mij ook kenmerkt is dat ik met relatief weinig materiaal er in slaag om goede representatieve foto’s te maken. Ik werk altijd op locatie en portretten maak ik het liefst buiten met natuurlijk licht.
Wanneer klanten hun nieuwe portret (dat ik van hen maakte) online gaan delen op sociale media, reageren hun connecties steevast: Je bent precies zoals ik je ken!
Ik kan me geen groter compliment wensen want ik houd van puur en echt.
Ja, ik gebruik photoshop, maar altijd om de foto (die van zichzelf goed moet zijn) nog te verbeteren.

portretten en reportages

Bij je thuis,
op de zaak,
ergens in de natuur
of midden in de stad…

Wat het beste past bij de resultaten die je voor ogen hebt, daar spreken we af! Tijdens de shoot kunnen we diverse beelden voor verschillende doeleinden maken, bijvoorbeeld ook sfeerbeelden die jullie bedrijf typeren. Of detailfoto’s van producten of een weergave van het productieproces. Ik werk minimalistisch, gewoon ik en mijn camera en kom hiermee tot goede resultaten.

Door zo te werken ben ik flexibel waardoor ik werkende mensen goed in beeld kan brengen zonder dat ze perse moeten poseren. Ook kan ik juist op deze manier hét goede moment en vanuit het beste perspectief, vastleggen. Vooral bij reportages van bedrijfsfeesten, presentaties en events van belang.

Foto’s worden digitaal op Hoge Resolutie aangeleverd én op maat, voor online gebruik. Je krijgt volledig gebruiksrecht over de aangeschafte foto’s.
Het aantal foto’s en de aanleverspecificaties bepalen we vooraf. Meestal hoef je niet lang te wachten op de resultaten.

Wat wil je nog meer weten?

2017 Barkmeijer Prov
2017 BMA
2017 Jelwin
2017 Jorien
2017 Karin
2017 Mindmate
2017 Mindmate2
2017 slager
2017 Willem
2017 Witec Prov
Prijsindicatie voor zakelijke fotografie voor website en social media
 • SMALL
 • € 175,- exclusief BTW
 • max. 1,5 uur
 • max. 10 foto's (in tweevoud)
 • MEDIUM
 • € 250,- exclusief BTW
 • ± 2 uur
 • 10 - 15 foto's (in tweevoud)
 • LARGE
 • € 350,- exclusief BTW
 • 2,5 tot 3 uur
 • 20 - 30 foto's (in tweevoud)
Fotografie voor drukwerk

Wanneer een ondernemer bij mij aanklopt voor drukwerk, maak ik regelmatig gebruik van fotografie voor het ontwerp. Door de foto’s kan het drukwerk de uitstraling krijgen die perfect past bij je bedrijf!
Soms maak ik speciaal een foto die nodig is voor het gewenste drukwerk, in overleg met de klant. Maar vanwege mijn liefde voor fotograferen in de natuur, beschik over een ruime collectie foto’s die juist voor coaches, trainers en dergelijke een uitkomst zijn. Als ik weet wat mijn klant zoekt, qua uitstraling heb ik vaak wel een foto beschikbaar die hier perfect bij past.

NB Wist je dat zelfs online ondernemers de kracht van drukwerk hebben ontdekt? Bij de online geplaatste bestelling een kaartje toevoegen met een persoonlijke noot wordt hoog gewaardeerd door klanten. Als het er dan ook nog goed uitziet, zal de klant het nog een tijdje ergens neerzetten en blijf je letterlijk in beeld.

2017 bloem-kaart
cadeaubon Nancy
PVDA 2016-17.indd
2017 uitnABC-kaart
2017serie_voedselbank-12
2017serie_voedselbank10

Fotografie in breder perspectief

Als ondernemer is het belangrijk dat je jezelf laat zien! Door sociale media en de impact die het heeft op marketing, is BEELD nog nooit zo belangrijk geweest als nu. En dan bedoel ik ‘beeld’ in de meest breedste zin van het woord. Op je website, social media en bij alle drukwerk laat je zien wie je bent en wat je doet, maar ook wat je verkoopt en vooral WAAROM je dat doet. Door vanuit BRANDING te werken wordt het een stuk gemakkelijker om je boodschap consistent over te brengen en hoef je niet meer met een mond vol tanden te staan. Voor Branding heb ik een uniek aanbod voor ondernemers die zichzelf op de kaart willen zetten!

klik als je meer wilt weten over Grafische vormgeving van Studio Smik

klik als je meer wilt weten over Branding i.s.m. Studio Smik

klik als je meer wilt weten over de persoon achter Studio Smik