Familiefotografie

........ alle facetten van het leven.

Studio Smik richt zich op ondernemers maar af en toe word ik nog gevraagd voor familieportretten of fotoreportages.

Ook hier fotografeer ik graag op locatie, bij je thuis of buiten in de natuur. De sfeer vind ik ook hier belangrijk omdat de sfeer weer wordt opgeroepen wanneer je later de foto’s bekijkt. Een van mijn specialiteiten is je op je gemak te stellen tijdens de fotosessie. Verder ben ik geduldig en geef tips & aanwijzingen indien nodig. Kinderen, huisdieren, baby’s, gezinnen en geliefden, ik vereeuwig jullie in unieke beelden voor levenslang plezier. Vanuit mijn hart, professioneel, met warmte en inlevingsvermogen zet ik jullie op de foto.

Sta een moment stil in je leven en neem de tijd voor een fotoserie.

Mensen die dit samen met mij gedaan hebben, zijn niet alleen blij met de mooie foto’s. Ze zijn vooral blij omdát ze het gedaan hebben, én dat ze ook nog konden genieten van het fotomoment.  Dus, niet meer uitstellen… all we have is now 😉

Trouwfotografie

Op aanvraag verzorgt Studio Smik ook Trouwreportages.
Geweldig om te doen, vind ik! Iedereen ziet er prachtig uit, heeft een goed humeur en vaak is de locatie ook nog een plaatje! Kortom, een feest om daar foto’s van te mogen maken. En met de beelden die ik gemaakt heb, kunnen jullie de hele dag weer eindeloos herbeleven. Je krijgt alle fotobestanden digitaal aangeleverd en een de dag na jullie bruiloft ontvang je al een klein setje.
Prijs is vanaf € 600,- (incl. BTW)

bruid-thuis-spanning-vol verwachting
liefde voor elkaar
new born-thuis
new born

Ik kom naar jullie toe om dit speciale moment in jullie leven vast te leggen. Waarbij het natuurlijk draait om foto’s van jullie kindje maar daarnaast maak ik ook foto’s van de andere gezinsleden en wat je graag wil. De reportage vertelt jullie verhaal van het prille begin. En dit kan gewoon bij jullie thuis, zonder toeters en bellen… Afspreken op zondag is voor mij geen probleem. Prijs € 250,- (incl. BTW)

love shoot
love shoot

Met je geliefde op de foto!
Misschien maak je al regelmatig foto’s van jullie samen, wellicht is het lang geleden dat je samen met je lief op de foto ging..
Het is altijd een goed idee om eens met een professionele en gezellige fotograaf in zee te gaan.
Studio Smik levert betaalbare, professionele foto’s voor levenslang plezier.

Prijs vanaf € 150,- (incl. BTW)

iedereen op de foto!
familie
familiefoto

Aan het begin van de afspraak gaat het vooral om het creëren van een goede sfeer en wennen aan de camera.
Ikzelf houd vooral van de spontane foto’s die ik juist tussendoor kan maken.
Gemiddeld is anderhalf uur voldoende voor de fotoshoot. Eigen inbreng is altijd mogelijk, misschien weet je zelfs al welke foto je gemaakt wil hebben.
Prijs is vanaf € 150,- (incl. BTW) (Dit is voor 2 tot 4 pers.)

dieren
dieren

Voor sommige mensen zijn huisdieren ook familie. Wanneer ik bij jullie thuis kom voor een familiefotoshoot maak ik graag ook foto’s van en met de huisdieren.
Je mag mij ook vragen wanneer je alleen maar portretten wil van je dieren. Inmiddels heb ik ook ervaring opgedaan in het fotograferen van paarden.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

4 principes van Studio Smik
Jij krijgt de fotobestanden!

Weet je nog vroeger? Dat je bij de nabestellingen echt rekening moest houden met je portemonnee??
Wanneer je een fotoreportage boekt bij Studio Smik krijg je achteraf een set foto’s als digitale bestanden aangeleverd, via We-Transfer of op CD. Dit geeft jou persoonlijke vrijheid om te doen met de foto’s wat jij wil. Gekozen foto’s ontvang je in tweevoud, één op hoge resolutie voor afdrukken e.d. en een webversie die je makkelijk kan mailen of online kan gebruiken. Tegen een meerprijs van € 75,- ontvang je een cd met een volledige reportage, dus alle gemaakte foto’s.

Bij de New Born, Trouw- en uitvaartreportages hoef je geen foto’s uit te kiezen. Hier ontvang je altijd de volledige reportage digitaal, op CD. (bij de prijs inbegrepen)

fotograferen op locatie

Ik heb geen fotostudio, want ik fotografeer altijd op locatie. 80 km die ik moet rijden om op de locatie te komen, zijn bij de prijs inbegrepen. Is het verder weg dan bereken ik hiervoor een meerprijs. In overleg bepalen we de locatie waar gefotografeerd gaat worden, dat mag best ergens op de hei zijn maar het mag ook in je achtertuin. Bij voorkeur fotografeer ik met natuurlijk licht, van mei – september kan je dan ook ’s avonds met mij afspreken. Het Blote Voetenpad bij Opende is bijv. een locatie waar ik graag kom.

duidelijkheid

Je mag me last-minute benaderen of ik jullie op de foto kan komen zetten. Meestal nemen mensen ruim van tevoren contact met me op. Graag krijg ik dan ook zo’n helder mogelijk beeld van jullie wensen en ideeën, wat heb je voor ogen?
Bij een trouwreportage kom ik het liefst eerst bij jullie thuis om kennis te maken, om de dagplanning en de wensen door te spreken. Onze afspraken zet ik ook voor jullie op papier.

fotoproducten

Wanneer je die prachtige foto’s eenmaal hebt, wil je ze ook laten zien. Ik help je graag met het maken van een collage of fotoboek, maar misschien is een poster juist een topidee. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de foto’s opgehangen kunnen worden: afgedrukt op canvas met of zonder baklijst. Of geprint op acrylglas, hout of gewoon de foto’s laten afdrukken zodat je ze kan inlijsten. Wat je ook wenst of kiest ik help je er graag mee!

Ik werk met professionele bedrijven voor hoogwaardige fotoproducten. Het resultaat wordt bij je thuis afgeleverd!

uitvaartfotografie

Wanneer je afscheid moet nemen van een geliefd familielid zijn foto’s zeer belangrijk voor de rouwverwerking. Ook voor een uitvaartreportage mag je een beroep doen op mijn diensten.
Vragen? 06-41915073 of mail naar marijke@studiosmik.com

SONY DSC