Over Marijke…

Iets creatiefs wilde ik doen, maar had geen idee wat. Het werd het onderwijs, waar ik begon als juf en ook jaren gewerkt heb als adjunct-directeur. Na 15 jaar ging het roer om, ik nam ontslag. Vervolgens ben ik weer gaan studeren en begon een eigen bedrijf in grafisch vormgeven en fotografie: Studio Smik!

De combinatie met fotografie bevalt me erg goed. Als autodidact durfde ik hier eerst niet voor te gaan, het reclamebureau waar ik stageliep moedigde mij aan. En zag ik de mogelijkheden.

Door mijn zoektocht om mezelf zichtbaarder te maken én te onderscheiden van anderen, ontdekte ik de kracht van Branding. Mijn kennis geef ik nu weer door en is de ideale aanvulling op mijn bestaande diensten. Door mijn onderwijsachtergrond lukt het me om mensen hierin aan te moedigen en weet ik de informatie helder over te brengen. Omdat veel mensen niets “voelen” bij branding, breng ik het nu in de vorm van zelfpromotie.

Iemand omschreef mij ooit als bedachtzaam en tegelijkertijd spontaan. Een bijzondere combinatie maar het past wel helemaal bij mijn manier van werken. Ik bekijk graag dingen van meerdere kanten, overweeg daarbij de verschillende mogelijkheden en kan daarbij enorm wikken en wegen. Maar zodra er een goed gevoel ontstaat, de zogenaamde klik, dan kent mijn enthousiasme weinig grenzen.

Nice to meet you!

Wat is mijn visie? Wat heb ik te bieden?

Ik vertel er kort over in dit filmpje.
Beelden zeggen meer dan duizend woorden …

Marijke

No one is you and that is your power
MK fotograaf2
MK branding
MK gewoon marijke
MK sparren
MK vormgeving
Personal Mission

Mensen zijn sterker dan ze zelf denken.
Ik bleek ook een stuk krachtiger te zijn dan ik zelf dacht! Niet alles wat je denkt is waar.

Als je stappen gaat zetten om je angsten te overwinnen, zal je versteld staan van wat je bereiken kan! Daar ben ik tot in het diepste van mijn wezen van overtuigd.

Omdat ik zie dat mensen zich aangesproken voelen wanneer het over dit thema gaat, ben ik gestart met een community op deze FB-pagina. Een sideproject van Studio Smik, ook gaat er een fotoserie komen. Wees welkom om dit te volgen en om mee te praten. Wil je onderdeel worden van de fotoserie en wil je het gesprek aangaan over dit onderwerp? Mail me dan.

>> naar de FB-community

ava
perseverance fotoserie