workshop zelfpromotie 19 juli

praktisch, motiverend en voor maximaal 12 personen... vol=vol
video-foto2-workshop-zelfpromo

krijg meer klanten door je zichtbaarheid te vergroten

Voor wie is deze workshop bedoeld?
– mensen die een FB pagina beheren voor een/hun bedrijf.
– die online wel meer willen doen en bereiken, maar niet goed weten HOE
– die enigszins overspoeld worden door alle keuzes en meningen en opties..
– dat je diep van binnen ergens niet durft, bang bent dat je het niet goed doet of denkt: wie ben ik nou eigenlijk? (Calimero-syndroom)
– Wanneer je twijfelt over wanneer het nou genoeg is wat je doet. (Je bent bang voor het “daar heb je haar weer-effect”)

In ieder geval heb je een bedrijf, je weet wat je wil en wie je wil bereiken (in ieder geval zo ongeveer) maar toch lukt het je niet echt om stappen te zetten, om jezelf te gaan promoten! En dat is wel nodig, want niemand doet dit voor jou. Jij moet het doen!

Deze workshop geef ik op een bijzondere locatie, in de natuur. Het is er zo basic, er is geen WiFi en geen beamer. Maar dat hebben we ook niet perse nodig! Net als dat het bij online zelf promotie niet alleen om techniek gaat. Tuurlijk is de techniek belangrijk. Maar de kern ben jij en je bedrijf, want hierover communiceer je. (of ga je vanaf nu vaker doen!) De workshop geeft inzicht in het HOE en waarom van zelf promotie. Je gaat kennis verzamelen over jezelf, dit doe je alleen en in samenwerking met anderen. We helpen elkaar.

Als je naar huis gaat, heb je handvatten gekregen en maak je een basisplan waarmee je direct kan starten. Je gaat meteen over tot actie en jezelf promoten!

De grootste waarde van deze workshop is het volgende: ik ga je ná de workshop nog opbellen! Want wat gebeurt er wanneer je eenmaal thuis bent? Wie gaat ervoor zorgen dat het plan wordt uitgevoerd? JIJ Als stok achter de deur ga ik je bellen om te horen hoe het gaat. En dan is er altijd nog aanvullende hulp mogelijk, maar misschien heb jij dat helemaal niet nodig.

Dus wil jij een commitment aangaan met jezelf?
In actie komen, meer uit je communicatie halen?
En je klanten al helpen omdat ze JOU ineens veel beter kunnen vinden?
Meld je dan snel aan voor deze workshop!

En neem ook gerust iemand mee, misschien ken jij nog een ondernemer die hier ook behoefte aan heeft. De eerste kans om deze workshop te volgen is op woensdagavond 19 juli.

Kosten €49.- (ex BTW) en voor slechts €20 maak ik daar ter plekke ook nog een nieuwe profielfoto van je. (Maximaal 4 personen)
De inloop is vanaf 18.30 uur en rond 22 uur kan je vol nieuwe inzichten en ideeën weer huiswaarts gaan.
Zodat je met nieuwe energie je plan gaat uitvoeren om jezelf zichtbaar te maken.

Locatie: Curringherschuur te Kornhorn (Westerkwartier)

Heb je het idee dat dit precies is wat je nodig hebt? Geef je direct op door een mail te sturen aan: marijke@studiosmik.com een appje mag ook: 06-41915073 Want vol=vol

lees meer over mijn visie en aanbod voor persoonlijke marketing

wat zeggen mijn klanten over mij..