Studio Smik maakt ondernemers zichtbaar

Ben je een ondernemer die het net even anders doet, die zijn eigen weg gaat? Studio Smik helpt je aan een professionele uitstraling met vormgeving en fotografie, passend bij je Personal Brand. Ook kan je me kennen van de workshop Smartphone Safari!

Je zoekt iemand die goed luistert, deskundig is en die begrijpt wat je zoekt, ook al weet je dat zelf nog niet helemaal zeker. Ik beloof een fijne samenwerking, heldere communicatie met alle ruimte voor jouw ideeën.

Werken met Studio Smik geeft (zelf)vertrouwen. Stuur me een bericht of lees verder over de onderwerpen waar je meer over wil weten.

 • zichtbaarheidsexpert
 • fotograaf
 • vormgever
 • branding advies
 • drukwerk

Diensten

Studio Smik heeft haar aanbod in drie diensten ondergebracht. Zo vind je makkelijker wat je zoekt.

Je kan voor een combinatie van diensten bij mij terecht maar dat hoeft niet.

Fotografie

 • zakelijke fotografie voor je website & social media

 • reportages van zakelijke bijeenkomsten

 • familiefotografie (ook trouwen & uitvaartfotografie)

Studio Smik komt naar je bedrijf voor de fotoshoot of maakt een fotoserie van jou op een passende locatie. Ik weet een veilige sfeer te creëren waardoor je beter kan ontspannen voor de lens. Reportages van je event of bijeenkomst die de sfeer perfect weergeven, worden snel geleverd.

Familiefotografie. Ook al heeft iedereen met z’n telefoon altijd een camera voor handen, professionele foto’s laten maken is toch net even anders. Ik kom met mijn camera graag naar jullie toe of spreek ergens af.

Vooraf is er altijd een gepland overleg zodat ik exact weet wat je voor ogen hebt.

Lees meer

Smartphone Safari

 • leer betere foto’s maken met je telefoon

 • leer foto’s bewerken met je telefoon en de app Snapseed

 • in de natuur, bij jou op de zaak of in een persoonlijke sessie

Onze telefoon hebben we altijd bij ons en daarom gebruiken we die veel voor fotografie. De camera’s zijn steeds beter geworden. Maar hoe goed de foto’s worden, hangt wel af van de maker!

De Smartphone Safari leert je anders kijken en betere foto’s maken met je telefoon waardoor je fotografie-vaardigheden snel verbeteren. Ook het bewerken krijgt aandacht. Weet je dat met een paar korte handelingen je foto’s zienderogen verbeteren? Een workshop waarbij je wel mag spelen met je telefoon!

Er zijn verschillende manieren waarop je de Safari kan doen. Ook leuk als teamuitje.

Lees meer

Design

 • logo’s; niet zomaar een logo, maar perfect passend bij jou en waar je voor staat.

 • huisstijl (ook restyle)

 • drukwerk; van visitekaartje tot Abri poster. Mooi drukwerk dat je merk recht doet.

Een passend en onderscheidend logo met huisstijl ontwerp ik graag voor je!

Drukwerk. Wil je snel, duurzaam, veel, luxe of speciaal? En waar is het voor bedoeld? Over elk ontwerp wordt goed nagedacht en passend uitgevoerd. Tijdens het ontwerp van je flyer of brochure is er ook aandacht voor leesbaarheid en taal. Menukaarten, stickers, posters, roll-up banners, advertenties. Ik ontwerp wat je maar wil, passend bij je huisstijl. Ik lever kwaliteit en service, mocht de drukker in de uitvoering teleurstellen dan los ik dit graag voor je op.

Studio Smik werkt met een heldere planning en geeft vakkundig advies.

Lees meer

Wat klanten zeggen over mijn werk

In een paar sessies heeft Marijke precies de kern weten te raken van wat ik terug wilde zien in mijn logo als het gaat om kleuren, vormen, lettertypen en, niet onbelangrijk, het verhaal achter het logo. Heel blij met deze samenwerking!

Anouk Bisschops

Een logo wat mij op het lijf geschreven is, precies past bij wat ik uit wil stralen met HoutMoed. De afstemming met Marijke was prettig en persoonlijk. De lijntjes zijn kort.

Margriet Hekkert

Mijn ervaringen in het werken met Marijke door de jaren heen zijn positief. Van bijna onmogelijke opdrachten in inhoud en tijd maakt zij ze mogelijk. Met een creativiteit en een resultaat waar je blij van wordt. De kaarten, bijvoorbeeld, die zij maakte voor de Voedselbank Westerkwartier zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes.

Trija Fleer-Niks

Het is erg fijn samenwerken met Marijke, eigenaar van Studio Smik. Zij heeft een persoonlijke benadering waarin zij goed aanvoelt wat je als klant nodig hebt. Ze denkt met je mee. Mij heeft ze blij verrast met het eindproduct, iedere bestelling weer.

Karin Brink

Marijke heeft op een snelle en gedreven manier Het Hooge Heem geholpen aan een nieuwe frisse huisstijl. Ook de ondersteuning in de vervolgvragen aan Studio Smik worden snel en professioneel afgehandeld. Voor Het Hooge Heem is dit een bevestiging om met lokale ondernemers zaken te doen.

Klaas Lindeboom

Ik wilde graag nieuwe foto’s voor op mijn website én nieuwe profielfoto’s voor o.a. LinkedIn. De fotoshoot was heel relaxed en in goed overleg zijn er mooie foto’s ontstaan. Marijke is kalm en geeft duidelijke aanwijzingen.

Frans van Dongen

Marijke is een superenthousiaste meedenker als het gaat om je logo of huisstijl. Bijzonder fijn dat ze zelf ook altijd met van alles bezig is, zodat ze actief anticipeert op de vervolgtrajecten waarin je zo’n logo nodig zou kunnen hebben. Zeer complete oplevering, aan alles gedacht en nooit een probleem om even iets te bewerken of na te sturen. Fijn!

Meta Groot Antink

Portfolio

Marijke Koetsier, eigenaar van Studio Smik

Wie is Studio Smik?

Marijke Koetsier ís Studio Smik, een creatief bedrijf met beide benen op de grond. In 2012 startte ik Studio Smik (zonder ervaring, kapitaal en netwerk) na een loopbaanswitch van onderwijs naar creatief ondernemerschap.

Ik leerde alles in de praktijk.
Vooral marketing en zichtbaarheid bleken een enorme uitdaging en veel ondernemers worstelen hiermee heb ik ontdekt. Mijn drive om een succes te maken van Studio Smik hielp me vooruit. Mezelf steeds verder ontwikkelen is een tweede natuur geworden. En communicatie? hierin bleek ik een natuurtalent te zijn.

Ik ben een betrokken samenwerkingspartner die luistert en levert. Wie komen er zoal bij Studio Smik? Ondernemers die willen werken aan hun zichtbaarheid, die een eigentijdse professionele uitstraling hebben of zoeken, gebruikmakend van alle middelen (online en in real life) die er tegenwoordig voor handen zijn. Studio Smik is een integer bedrijf dat waarde wil geven aan de maatschappij.

Mensen vinden het ook fijn om met mij samen te werken vanwege mijn openheid, enthousiasme en vakkennis.

meer over Studio Smik

Producten

Alle producten die Studio Smik verkoopt, zijn eigen werk.

(getoonde prijzen zijn incl. BTW)

 • helder
 • betrokken
 • aandachtig
 • verrassend
 • analytisch
 • enthousiast

Westerkwartier kalender

De Westerkwartier kalender van Studio Smik

Vanaf 2020 verkoop ik de Westerkwartier verjaardagskalender. Met je aankoop steun je de lokale Voedselbank, dankzij jullie heb ik al € 525,- kunnen overmaken. Via mijn webwinkel bestel je de kalender eenvoudig en meestal verstuur ik de kalender dezelfde dag nog.

Meer informatie en verkooppunten (in Leek, Marum, Roden en Grootegast) lees je op deze pagina.

Karrebies (cadeautas)

Karrebies een lokaal cadeaupakket

De Karrebies is een tas vol mooie producten uit de regio. Deze tas wordt vooral gegeven als eindejaarscadeau. Op de pagina over Karrebies, lees je er meer over. Studio Smik is initiatiefnemer van het Karrebies project.

Foto: Karrebies 2021

Geïnspireerd geraakt, nieuwsgierig geworden?
Laten we elkaar spreken of ontmoeten.

Ik kom graag bij je langs om in gesprek te gaan. Kan ik meteen kennismaken met je onderneming. Of we plannen je bezoek aan Studio Smik. Via (beeld)bellen gaat ook prima, kies de manier die je past.

Bovenweg 30
9861 GJ Grootegast

+31(0) 641915073

  marijke@studiosmik.com

Volg je mij al op Instagram?

Volgen
© Studio Smik 2022
Ontwikkeld door Convident