Studio Smik maakt ondernemers zichtbaar

Je wil foto’s voor je website en social media. Een passend logo met huisstijl, visitekaartjes of een flyer.

Jij hebt stijl.
Klanten vinden jouw bedrijf geweldig.
Je wil foto’s waar je trots op bent. En je nieuwe logo past als een nieuwe jas!

Je vraagt je af of dit ook voor jou mogelijk is.

Zeker weten.

Ieder mens is uniek, elk bedrijf ook.
Dat is de basis.
De beelden die ik creëer zijn als druiven in goede wijn.

Studio Smik biedt kwaliteit en deskundigheid.

Wat klanten zeggen over mijn werk

In een paar sessies heeft Marijke precies de kern weten te raken van wat ik terug wilde zien in mijn logo als het gaat om kleuren, vormen, lettertypen en, niet onbelangrijk, het verhaal achter het logo. Heel blij met deze samenwerking!

Anouk Bisschops

Een logo wat mij op het lijf geschreven is, precies past bij wat ik uit wil stralen met HoutMoed. De afstemming met Marijke was prettig en persoonlijk. De lijntjes zijn kort.

Margriet Hekkert

Mijn ervaringen in het werken met Marijke door de jaren heen zijn positief. Van bijna onmogelijke opdrachten in inhoud en tijd maakt zij ze mogelijk. Met een creativiteit en een resultaat waar je blij van wordt. De kaarten, bijvoorbeeld, die zij maakte voor de Voedselbank Westerkwartier zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes.

Trija Fleer-Niks

Het is erg fijn samenwerken met Marijke, eigenaar van Studio Smik. Zij heeft een persoonlijke benadering waarin zij goed aanvoelt wat je als klant nodig hebt. Ze denkt met je mee. Mij heeft ze blij verrast met het eindproduct, iedere bestelling weer.

Karin Brink

Marijke heeft op een snelle en gedreven manier Het Hooge Heem geholpen aan een nieuwe frisse huisstijl. Ook de ondersteuning in de vervolgvragen aan Studio Smik worden snel en professioneel afgehandeld. Voor Het Hooge Heem is dit een bevestiging om met lokale ondernemers zaken te doen.

Klaas Lindeboom

Ik wilde graag nieuwe foto’s voor op mijn website én nieuwe profielfoto’s voor o.a. LinkedIn. De fotoshoot was heel relaxed en in goed overleg zijn er mooie foto’s ontstaan. Marijke is kalm en geeft duidelijke aanwijzingen.

Frans van Dongen

Marijke is een superenthousiaste meedenker als het gaat om je logo of huisstijl. Bijzonder fijn dat ze zelf ook altijd met van alles bezig is, zodat ze actief anticipeert op de vervolgtrajecten waarin je zo’n logo nodig zou kunnen hebben. Zeer complete oplevering, aan alles gedacht en nooit een probleem om even iets te bewerken of na te sturen. Fijn!

Meta Groot Antink

vormgever Marijke Koetsier-Koopmans, eigenaar van Studio Smik

 

Wie is Studio Smik?

Marijke Koetsier ís Studio Smik, na een loopbaan van 15 jaar in het onderwijs maakte ik een switch naar creatief ondernemerschap. In 2012 startte ik Studio Smik en zo begon een interessante reis. Ambitie had ik wel en ik omarmde de vrijheid die het ondernemerschap me bracht. Over de opmaak van drukwerk leerde ik alles, maar een financieel gezond bedrijf hebben, leerde ik met vallen en opstaan.

Ik leerde:

 • hoe je uitvoering geeft aan online marketing, zodat social media je nieuwe klanten brengt
 • wat Personal Branding is en waarom het zo belangrijk is voor ondernemers
 • hoe ik mijn kwaliteiten het beste kan inzetten voor mijn klanten
 • de kracht van storytelling

Zakelijk succes is nooit afhankelijk van één onderdeel, het gaat om de kracht van het geheel.

De vier bovengenoemde punten hebben mijn werk als vormgever en fotograaf verbeterd. De beelden die ik lever -of het nu foto’s zijn of design- dragen bij aan jouw zakelijk succes!
Ik kan je uitstekend helpen en mensen vinden ook de samenwerking heel fijn.

Vanwege:

 • mijn creativiteit
 • deskundigheid
 • mijn positieve instelling & communicatie skills
 • nieuwsgierigheid & intuïtie

Klanten komen graag weer terug bij Studio Smik.

 

 

meer over mijn achtergrond

Diensten

Studio Smik is supergoed in het verbinden van online en offline communicatie in samenhang met alles wat er al is.

Ik werk vooral samen met gepassioneerde ondernemers en bedrijven/instellingen die de relatie met hun klanten belangrijk vinden en die kwaliteit leveren.

Mensen die het graag nét even anders doen.

Je kan bij mij terecht voor een combinatie van diensten: zoals fotografie én vormgeving. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom voor losse opdrachten, bijvoorbeeld alleen een nieuw visitekaartje. Samenwerking, service, heldere communicatie en verrassend goede resultaten vind ik belangrijk.

Portfolio

 • betrouwbaar
 • authentiek
 • klantgericht
 • creatief
 • enthousiast
Bestel hier je Westerkwartier kalender

Westerkwartier kalender

De enige echte Westerkwartier kalender! Met prachtige foto’s gedrukt op stevig papier is deze kalender een geweldige mooi product geworden. Een geweldig cadeau waarmee je ook nog een goed doel steunt, nl. de Voedselbank.
Wil je er meer over weten? Klik dan snel verder voor meer informatie.

Bestellen gaat eenvoudig in de webwinkel van Studio Smik, je betaalt veilig met IDeal. Je kan kiezen voor verzenden of voor afhalen in Grootegast.
Wil je het product eerst goed bekijken, in de webwinkel kan je alle bladzijdes van de kalender zien.
De kalender bevat 25 foto’s en is op twee manieren te gebruiken.

meer over de Westerkwartier kalender

Geïnspireerd geraakt?
Maak vooral contact.

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Of we spreken af wanneer je een bezoek brengt aan Studio Smik. Via (beeld)bellen gaat het ook prima, kies de manier die bij je past.

Bovenweg 30
9861 GJ Grootegast

+31(0) 641915073

  marijke@studiosmik.com

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident