Brand New

Voor ondernemers die nieuwe stappen willen zetten met hun bedrijf is het pakket ‘Brand New’ ideaal.

Ook starters die willen investeren in een startklaar pakket om daarna enthousiast aan de slag te kunnen gaan, zijn van harte welkom! Hieronder lees je meer over de concrete inhoud van het pakket Brand New maar ook hoe het werkt!

Je wilt Brand New kopen

In mijn webshop kan je dit pakket direct afrekenen, dit is een aanbetaling. Zodra ik dit binnen zie komen neem ik zo snel mogelijk contact met je op! (uiterlijk binnen drie werkdagen) Ik start deze opdracht -vanzelfsprekend- altijd met een persoonlijk gesprek. Liefst face2face, maar als de afstand vanaf het Noorden van het land te groot is, dan kiezen we een andere contactvorm (skype, FaceTime, bellen, appen of mailen) Vanaf dat moment gaat het ‘vanzelf’ lopen, ik houd van korte lijnen en heldere afspraken. Het zal zeker niet gebeuren dat het heel lang stil blijft en dat jij maar moet hopen dat ik iets aan het doen ben. Nee, daar houd ik totaal niet van! Misschien wil je liever eerst contact met mij voordat je deze investering doet, dat begrijp ik. Alle contactgegevens staan duidelijk vermeld op de website en je vindt ze sowieso hier

Prijs en mogelijkheden

De prijs voor dit pakket is een vaste prijs. Maar er zijn meer mogelijkheden, want misschien wil je wel 500 kaartjes of een speciaal visitekaartje. Specialistisch drukwerk kan heel passend zijn, maar kost meer. Of je hebt nog veel meer nodig dan dit pakket je nu biedt. Denk aan; advertenties, flyers, cadeaubonnen, etc. Misschien wil je je auto(‘s) nog laten beletteren of vraagt je bedrijfsinrichting ook om een passende restyle. Studio Smik kan veel voor je regelen en uitvoeren maar werkt ook samen met andere partijen wanneer ik dit niet zelf kan. Misschien werk je al heel fijn samen met een ander bedrijf op dit gebied.

De pakketprijs is passend bij het aanbod. Is je vraag anders of uitgebreider, dan maak ik eerst een offerte op maat. Zo weet je nog steeds vooraf waar je aan toe bent. Heb je nog vragen? laat het me weten!

Inhoud:

  • logo & huisstijl (incl. logopakket & huisstijlkaart)
  • visitekaartje, ontwerp en incl. 500 kaartjes (standaardformaat, fullcolour, tweezijdig geprint op 400 grams papier)
  • ontwerp digitaal briefpapier óf roll-up banner (excl. de materiaalkosten voor de banner)
  • adviesgesprek voor ondernemers
  • fotografie op locatie (incl. ± 15 foto’s)

Totaalbedrag Brand New € 920,- (excl. btw) Door dit pakket te kiezen bespaar je € 185,-

aanbetaling pakket Brand New mét fotografie

Inhoud:

  • logo & huisstijl (incl. logopakket & huisstijlkaart)
  • visitekaartje, ontwerp en incl. 250 kaartjes (standaardformaat, fullcolour, tweezijdig geprint op 400 grams papier)
  • ontwerp digitaal briefpapier óf roll-up banner (excl. de materiaalkosten voor de banner)
  • adviesgesprek voor ondernemers

Totaalbedrag Brand New € 715,- (excl. btw) Door dit pakket te kiezen bespaar je € 140,-

aanbetaling pakket Brand New

Kort over logo & huisstijl ontwikkeling:

In de brainstorm- en ontwerpfase onderhoud ik het contact zodat jij weet hoe het ervoor staat. Hoeveel tijd dit in beslag neemt, is per opdracht verschillend. Het is een creatief proces dat zich niet laat forceren. Zodra ik na deze fase iets concreets heb om te laten zien aan jou, kom ik bij je terug. De feedback en reactie daarop, bespreek ik graag telefonisch of tijdens een afspraak. Liever niet per e-mail. 

Mijn klanten vinden deze updates prettig, ze hoeven zich geen zorgen te maken en blijven betrokken.

Na beoordeling van het conceptlogo, waarbij ik ook uitleg geef hoe ik tot het ontwerp gekomen ben, ga ik jouw feedback verwerken. Meestal zijn maximaal twee correctie rondes voldoende om tot een eindresultaat te komen waar jij heel blij van wordt! Deze zijn ook bij de offerteprijs inbegrepen. Bij aflevering van het logo, ontvang je zelf een logopakket. Dit pakket bestaat uit verschillende versies van je logo (incl. een avatar voor social media), zodat jij zelf het logo ook op allerlei manieren kan doorvoeren en inzetten.

Meer lezen

Kort over fotografie:

Ik kom graag naar je bedrijf toe om de juiste beelden te schieten. Ik werk met maar één camera, dus het werk kan gewoon doorgaan terwijl ik het mijne doe. Juist op deze manier krijg je heel natuurlijke, spontane en niet over-geposeerde beelden. In een aantal foto’s kan ik het persoonlijke bedrijfsverhaal verbeelden. Ben je een ondernemer die een dienst levert, die vooral online werkt of het past gewoon beter bij je, dan spreken we af op een locatie naar keuze.

Meer lezen

 

© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident