Branding, dat gaat niet over mij… wat moet ik er mee.. Ik had allerlei gedachtes over branding maar eerlijk gezegd wist ik er veel te weinig van. Op een gegeven moment liep ik tegen de vraag aan, hoe presenteer ik mezelf? Hoe zorg ik ervoor dat mensen mij beter weten te vinden? Er was een moment waarop ik ineens snapte waarom branding de oplossing is, hier schreef ik ook een BLOG over.

 

Wat heb je aan branding;
De meeste ondernemers zijn op zoek naar klanten, klanten kunnen jou vinden doordat je zichtbaar bent. Maar HOE ben je zichtbaar, op welke manier en welk beeld blijft daarvan hangen bij mensen? Door het toepassen van branding zet je jezelf krachtiger neer en je hebt invloed op het beeld dat mensen onthouden. Uiteindelijk zal je meer mensen gaan bereiken en het belangrijkste is, dat dit veel meer de “juiste” mensen zullen zijn. Mensen die bij jou passen, die je volgen, fan zijn en die jouw klant worden of willen worden.

Meer dan een half jaar maak ik me hard voor dit onderwerp en ik deed een ontdekking. Mijn doelgroep loopt niet echt warm van het woord Branding, misschien wel om dezelfde redenen die ik eerst ook had. Daarom heb ik ervoor gekozen om meer te communiceren vanuit zelfpromotie. Omdat dát het doel is waarom je met branding gaat werken, zodat je jezelf meer gaat promoten op een passende manier.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Studio Smik

06-419 150 73

Bovenweg 30
9861 GJ Grootegast

marijke@studiosmik.com

Skype: marijke.koetsier
Pinterest: @marijkesmik

KVK-nr: 55113931
BTW-nr: NL110404038B01
rek.nr NL74RABO 0349.3880.67


error: Content is protected !!