Corona

Corona tijd, hoe ga ik daar mee om?

update 11 mei 2020

Nog steeds wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. Studio Smik is mijn bedrijf aan huis, dus dat doe ik sowieso. Inmiddels krijgen we meer bewegingsruimte, letterlijk en figuurlijk.  Qua vormgeving is er nauwelijks iets veranderd in de dienstverlening. Drukwerk wordt soms iets trager geleverd vanwege de vele online bestellingen. Klantencontact wil ik zoveel mogelijk op afstand uitvoeren, via FaceTime, Zoom-videoconferentie, Skype of WhatsApp. Ook telefoneren is een prima oplossing. Juist het échte contact tijdens een samenwerking vind ik enorm waardevol, maar omwille van de gezondheid beperk ik dat zoveel mogelijk. In overleg met jou kijken we hoe we hier invulling aan geven.

Qua fotografie is een fysieke afspraak altijd nodig.
Neem altijd eerst contact met me op zodat we jouw opdracht en vragen kunnen voorbespreken. Bijna alle fotografie opdrachten kunnen -met inachtneming van de afstandregel- prima doorgaan. Resultaten kunnen snel geleverd worden. Door de Corona-crisis heb ik juist een product bedacht om snel beelden te maken zonder dat je zelf op de foto hoeft.

Studio Smik levert altijd maatwerk.

 

Fotografie

  • fotografie voor website & social media (3 paketten: Small-Medium-Large)
  • zakelijke reportages van bijeenkomsten
  • smartphone Safari’s, leer beter fotograferen met je telefoon
  • familiefotografie

Studio Smik komt graag naar je bedrijf voor een fotoserie of maakt een fotoserie van jou op een passende locatie. Ik weet een veilige sfeer te creëren waardoor je beter kan ontspannen voor de lens. Reportages van je event of bijeenkomst, worden snel door mij geleverd. Je krijgt een serie beelden die de sfeer perfect weergeven. De beelden vertellen het verhaal. Tijdens het maken van de reportage ben ik zowel onzichtbaar waardoor ik ongedwongen foto’s kan maken maar pak ik ook de regie indien nodig.

Ik heb talent voor het juiste moment!

meer lezen

Vormgeving

  • logo & huisstijl
  • drukwerk
  • reclame materiaal
  • beelden voor social media, digitale documenten

In dit digitale tijdperk waarbij technologische ontwikkelingen razendsnel gaan is er nog altijd behoefte aan passende uitingen in de offline wereld; visitekaartjes, posters, roll-up banners, advertenties of flyers. Over elk ontwerp wordt goed nagedacht en passend uitgevoerd. Studio Smik werkt met een heldere planning & communicatie en geeft vakkundig advies.

Ook voor het ontwerpen van je unieke logo, geleverd met een huisstijl die past als een nieuwe jas, ben je bij Studio Smik op de goede plek. Ik kijk naar wat er momenteel gangbaar is, maar ik durf ook eigenwijs te zijn en daar juist van af te wijken. Zolang het maar passend is bij wat jou of jullie plannen zijn!

meer lezen
© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident