De Positieve Zaak

Hét onderdeel van Studio Smik dat ondernemers helpt anders tegen marketing aan te kijken, door o.a. informatie & inspiratie. Maar ook wil ik je zoveel mogelijk in de actiestand zetten en werken we aan je mindset. Voor ondernemers zijn er talloze manieren om je marketing en zichtbaarheid vorm te geven.

De Positieve Zaak is voor de startende ondernemer, de onzekere ondernemer, de bescheiden ondernemer met ambitie, de nuchtere ondernemer, de ervaren ondernemer (maar nog niet zo ervaren met online marketing), de ondernemer met een klein budget, de ondernemer met grootse dromen, de ondernemer die meer omzet wil, de ondernemer die graag wil dat de klanten “vanzelf” komen… De Positieve Zaak is er voor jou!

Marketing vanuit verbinding

Veel ondernemers hebben regelmatig een oppepper nodig om gemotiveerd te blijven. Of ze zoeken praktische tips, want waar moeten ze beginnen? Of ze “vergeten” gewoon dat marketing ook nog ‘moet’.. Maar los daarvan, samenwerken is toch veel fijner! Er zijn zoveel solo-ondernemers, die hierbij ook wel wat hulp kunnen gebruiken. Voor iedere ondernemer die klaar is met onzichtbaar zijn en die zich herkent in bovenstaande heb ik de besloten FB-groep “Marketing vanuit Verbinding. Jij kan het. Doe het en groei!” opgericht.

Het is een groeiende community waarvoor ik nog zoveel ideeën heb! In 2020 ga ik ook zeker korte uitdagingen organiseren om je nog even extra te motiveren om met bepaalde onderdelen van marketing aan de slag te gaan.

Marketing vanuit verbinding. Jij kan het. Doe het en groei!

Naar de FB-groep!

Voor veel ondernemers is marketing een ‘moetje’

  • ze zien er vaak als een berg tegenop
  • ze denken dat ze hier te weinig over weten
  • ze vinden zichtbaarheid vaak spannend
  • hebben niet voor dit onderdeel van het ondernemerschap gekozen (maar snappen best dat het er bijhoort)

Eens was ik ook zo’n ondernemer…

Maar ik was vastbesloten om van Studio Smik een succes te maken dus ging ik op allerlei manieren onderzoeken hoe ik mijn marketing kon aanpakken. Alle kennis & inzichten die ik in de afgelopen jaren heb verworven – theorie en praktijk- geef ik graag weer door, met een eerlijk verhaal. Ik schroom nooit om over mijn mislukkingen te vertellen. Wat heb jij er aan als ik net doe alsof het allemaal vanzelf gaat?!

Ik begrijp heel goed hoe het voelt wanneer je te weinig omzet draait, te weinig mensen bereikt die jouw hulp nodig hebben en je je totaal niet gezien voelt.

Studio Smik heeft succes, steeds opnieuw weten klanten mij te vinden en de groep mensen die Studio Smik van naam kent en weet wat ik kan betekenen, wordt steeds groter. Van 2017 naar 2019 verdubbelde ik mijn omzet. Maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Bovendien ontstond er een nieuwe missie, De Positieve Zaak.

Ik weet zeker dat jij het óók kan leren!

Zodat jij ook een succes kan maken van jouw bedrijf.

De Positieve Zaak wil ondernemers helpen om van marketing prioriteit te maken.

Marketing en zichtbaarheid hoeven niet je favoriete onderdelen te worden, als je maar stap voor stap aan de slag gaat om je marketing vorm te geven. De Positieve Zaak wil zoveel mogelijk ondernemers helpen, in beweging krijgen. Omdat het een Positieve Zaak is wanneer meer ondernemers succesvol zijn. Vooral die bevlogen, introverte en bescheiden ondernemers die ontzettend veel te bieden hebben. JIJ!

Je zou zelfs kunnen zeggen dat je het verplicht bent om het aan te gaan. Al die mensen die graag jou klant willen zijn! Maar ze zoeken en zoeken maar… waar ben je? Of, ze hebben een probleem maar weten totaal niet hoe ze dit zouden kunnen oplossen? Heb jij de oplossing misschien?

De Positieve Zaak heeft een GRATIS mailing, met de knop hieronder schrijf je je in. Op elk moment kan je je weer voor deze mailing uitschrijven.

Mails van de Positieve Zaak ontvangen

De ene workshopgever is de andere niet en misschien vraag je je af hoe ik dat doe. Toen ik nog juf was, reageerden de kinderen blij als ze hoorden dat ze na de zomervakantie naar juf Marijke mochten. Ze vonden het fijn bij mij in de klas. Zelf vond ik het heel belangrijk om oog te hebben voor kwaliteiten, behoeftes en talenten. Dat het kind zich volledig gezien voelde. (ook een uitdaging, vooral met die ene klas met 36 leerlingen) Elke schooldag wilde ik met elk kind écht contact maken.

Ik kan mensen motiveren, enthousiasmeren en inspireren. En nu dus ook op het gebied van marketing & zichtbaarheid. Mijn onderwijs ervaring (15 jaar) is hierin enorm behulpzaam. Mijn ondernemersverhaal, van juf naar Studio Smik, lees je hier

Dit had ik niet verwacht toen ik in 2012 begon. Maar dat is het ondernemerschap, je begint aan je ondernemersreis.. spannend  en superleuk om te zien waar je uitkomt en wat allemaal mogelijk is!

De cursus zichtbaarheid

is voor ondernemers die meer aan marketing willen doen. Het zijn 6 lessen met hun eigen thema, met achtergrondinformatie en praktische opdrachten. Na 15 dagen heb je de cursus helemaal afgerond, de bijbehorende video’s kun je keer op keer bekijken wanneer je daar behoefte aan hebt. Met het bijgeleverde cursusoverzicht kan je er -indien nodig- ook voor kiezen je eigen tempo te volgen. Tijdens en na de cursus ben je actiever met je marketing dan voorheen. De lijst met praktische voorbeelden en tips geven voldoende input om nog maanden verder te kunnen.

Na aanschaf van de cursus kan je binnen een kwartier uur starten!

Klik door voor meer informatie:

meer lezen over de cursus

De cursus content creatie

Is slechts een van de ideeen waarmee ik anderen wil  helpen. Content heb je steeds opnieuw nodig om je zichtbaar te maken. Zodra de cursus klaar is, kun je hem aanschaffen via deze website.

Wanneer je je inschrijft voor de mailing van de positieve zaak ben je snel op de hoogte.

© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident