Fotografie

Fotografie door Studio Smik

Studio Smik verzorgt vooral zakelijke fotografie voor ondernemers.

Ook fotografeer ik freelance voor de Provincie Groningen, bij officiële gelegenheden.

Zakelijke fotografie

Foto’s zijn waardevol in marketing. Onmisbaar.

Foto’s van mensen op de website legt de basis voor de relatie. In enkele secondes zal de kijker een conclusie trekken. Dat heb jij nu ook gedaan.

Beeldvorming ontstaat door tekst, aanbod, resultaten, ervaringen en social media. De échte beelden, foto’s, zijn hierbij onmisbaar. Foto’s van jou en je werkplek. Of van je producten, collega’s en klanten wanneer dit belangrijk is.

Misschien twijfel je nog.
Dat begrijp ik.
Soms hoor ik dat mensen fotografie vergelijken met de tandarts: noodzakelijk en niet prettig. Kies daarom voor een fotograaf die toegankelijk is, dat ben ik. Waar je zonder gêne je vragen aan kan stellen.  De fotoshoot wordt hierdoor een stuk fijner dan jij je nu kan voorstellen.

Door het contact vooraf weet ik welke beelden nodig zijn. De fotoserie is een voorraad van beelden waarmee je jouw bedrijfsverhaal makkelijker kan vertellen.

Zakelijke fotografie
  • ontspannen
  • professioneel
  • toegankelijk
  • creatief
  • flexibel

Fotografie van zakelijke events

Van congres tot feestelijk event, een tewaterlating of Persmoment.

Tijdens de bijeenkomst maak ik veel foto’s zodat de juiste momenten op beeld zijn vastgelegd. De briefing vooraf is voor mij essentieel. Na het event lever ik een complete serie aan, waar iedereen voordelig opstaat! Indien gewenst lever ik snel een Persfoto.

Het aantal foto’s dat ik lever, verschilt per opdracht. De set is altijd een weergave van het hele gebeuren, het is een beeldverhaal. Met oog voor details en weergave van de sfeer. De reportage lever ik vlot, want tegenwoordig willen mensen snel de resultaten kunnen zien, online.

Reportages en events

Familie fotografie

Fotografie is makkelijk met onze smartphones. Toch is het waardevol om een fotograaf in te huren. Het levert totaal andere beelden op!

Een fotoshoot met je gezin, geliefde of familie levert niet alleen mooie beelden op. Juist door dit samen te beleven, maak je een nieuwe herinnering voor het leven mét resultaten die je keer op keer kan bekijken. Zo’n shoot kan je ook cadeau doen.

Ga je trouwen?
Graag verzorg ik jullie trouwreportage! En als je wil ontwerp ik ook het drukwerk en een prachtig trouwalbum.

Incidenteel verzorg ik ook uitvaartfotografie. Met veel toewijding en inlevingsvermogen.

familiefotografie

Portfolio

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident