Fotografie

Studio Smik, wat kenmerkt Marijke als fotograaf?

Waar ik heel goed in ben, is zorgen voor een ontspannen sfeer, omdat ik aanvoel wat nodig is.

Mensen vinden het vaak niet erg prettig om op de foto te gaan dit merk ik keer op keer, heb jij dat ook? Ik help je door ruimte te geven en aanwijzingen waar nodig. Ik geef bewust niet teveel aanwijzingen, want dat werkt averechts. Je voelt je dan niet meer vrij.

Communicatie vooraf en tijdens het fotograferen is essentieel en mensen ervaren mijn aanpak als rustig en heel plezierig.

Door het stellen van de juiste vragen in het voorgesprek wordt het voor mij helder wat je écht wil, wat je nodig hebt als fotoresultaten. Dát gaan we realiseren. Samen bepalen we waar we de foto’s gaan maken, op de zaak, op een passende locatie, in de natuur? Je krijgt de foto’s -vrij vlot- digitaal aangeleverd.

Studio Smik verzorgt met name zakelijke fotografie, voor eenmanszaken, MKB en ook voor overheden zoals bijvoorbeeld de Provincie Groningen. Daarnaast ben ik ook in te huren voor familiefotografie, inclusief huwelijken en uitvaarten.

Wat voorop staat bij elke opdracht;

Blije klanten door mooie beelden te leveren, graag net iets beter dan je zelf voor mogelijk hield.

  • ontspannen
  • professioneel
  • toegankelijk
  • creatief
  • flexibel

Zakelijke fotografie

Hoe groot of klein je onderneming ook is, de juiste beelden zijn altijd belangrijk! Ik ontdekte zelf de kracht van Personal Branding. Je bedrijf heeft niet alleen een professionele uitstraling nodig, ook wil je onderscheidend zijn.

Er is tenslotte maar een bedrijf zoals die van jou.

Wat mijn aanbod is, heb ik voor je op een rijtje gezet op één pagina. Een serie (Small, Medium of Large) voor je marketing en/of website of portretten van alle werknemers. Zijn de standaard opties niet wat je zoekt? Neem dan contact op zodat ik een offerte kan opstellen passend bij jouw wensen.

naar zakelijke fotografie

Fotografie van zakelijke events

Inmiddels heb ik een brede ervaring opgebouwd in het maken van reportages. Van congres tot feestelijk event, een tewaterlating of Persmoment.

Ik maak tijdens de bijeenkomst veel foto’s zodat ik altijd over de juiste beelden beschik. De briefing vooraf is hierbij essentieel. Hierdoor kan ik na het event een complete serie aanleveren, waar iedereen voordelig opstaat! Indien gewenst kan snel na afloop een Persfoto geleverd worden.

Het aantal te leveren foto’s verschilt per opdracht, maar de set moet -naar mijn mening- altijd een goede weergave zijn van het hele gebeuren, het is een beeldVERHAAL.

Met oog voor het geheel en details, weergave van de sfeer en de aanwezige mensen. De reportage lever ik al vlot aan, want in de huidige tijd willen mensen snel de resultaten kunnen zien, online.

naar reportages en events

Familie fotografie

Juist in deze tijd dat fotografie zo dichtbij is door onze smartphone, is het nog steeds enorm waardevol om een fotograaf in te huren. Het levert je totaal andere beelden op!

Voor een huwelijk is dit al heel gebruikelijk, op aanvraag verzorg ik jouw trouwreportage! Via via word ik ook wel gevraagd voor uitvaartfotografie. Dit doe ik ook met veel toewijding en inlevingsvermogen. Dit is niet iets wat ik elke maand zou willen doen, op aanvraag help ik je hier heel graag mee.

Een fotoshoot met je gezin, geliefde of familie levert niet alleen mooie beelden op. Juist door dit met elkaar te doen, heb je een nieuwe herinnering voor het leven gemaakt mét resultaten die je keer op keer kan bekijken. Je kan het ook cadeau doen, zo’n shoot.

naar familie fotografie

Portfolio

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident