Fotografie

Studio Smik fotograaf Groningen

Studio Smik maakt portretten & fotoseries

Voor fotografie mag je me midden in de nacht wakker maken, bij wijze van spreken dan want met nachtopnames heb ik weinig ervaring. Waar ik goed in ben, is portretten maken. Mensen vinden het vaak niet zo prettig om op de foto te gaan, heb jij dat ook? Ik help je door ruimte te geven en aanwijzingen waar nodig. Maar zeker niet teveel aanwijzingen, want dat werkt juist averechts. Communicatie tijdens het fotograferen is essentieel en mensen ervaren mijn aanpak als rustig en heel plezierig.

Door het stellen van de juiste vragen wordt het voor mij helder wat je écht wil. Dát gaan we realiseren. Samen bepalen we waar de foto’s gemaakt worden. Je krijgt de foto’s -vrij vlot- digitaal aangeleverd.

Fotografie is ook juist voor marketingdoeleinden belangrijk. Je website vertegenwoordigt je bedrijf en via social media bouw je aan relaties. Steeds vaker vragen mensen om meer foto’s dan alleen een portret. In overleg bepalen we wat nodig is en maak ik een offerte op maat. Ik kom graag naar je bedrijf toe om de juiste beelden te schieten. Bovendien werk ik met maar één camera, het werk kan gewoon doorgaan terwijl ik het mijne doe. Juist zo krijg je heel natuurlijke, spontane en niet over-geposeerde beelden. In een aantal foto’s kan ik jouw of jullie bedrijfsverhaal verbeelden.

Marijke heeft mijn bestaande logo/visitekaartje omgetoverd tot een logo/visitekaartje wat weer helemaal up to date is en wat bij mij en mijn bedrijf past. Blij mee

Wia Oost

Mijn ervaringen in het werken met Marijke door de jaren heen zijn positief. Van bijna onmogelijke opdrachten in inhoud en tijd maakt zij ze mogelijk. Met een creativiteit en een resultaat waar je blij van wordt. De kaarten, bijvoorbeeld, die zij maakte voor de Voedselbank Westerkwartier zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes.

Trija Fleer-Niks

Het is erg fijn samenwerken met Marijke, eigenaar van Studio Smik. Zij heeft een persoonlijke benadering waarin zij goed aanvoelt wat je als klant nodig hebt. Ze denkt met je mee. Mij heeft ze blij verrast met het eindproduct, iedere bestelling weer.

Karin Brink

Marijke heeft op een snelle en gedreven manier Het Hooge Heem geholpen aan een nieuwe frisse huisstijl. Ook de ondersteuning in de vervolgvragen aan Studio Smik worden snel en professioneel afgehandeld. Voor Het Hooge Heem is dit een bevestiging om met lokale ondernemers zaken te doen.

Klaas Lindeboom

Ik wilde graag nieuwe foto’s voor op mijn website én nieuwe profielfoto’s voor o.a. LinkedIn. De fotoshoot was heel relaxed en in goed overleg zijn er mooie foto’s ontstaan. Marijke is kalm en geeft duidelijke aanwijzingen.

Frans van Dongen

Marijke is een superenthousiaste meedenker als het gaat om je logo of huisstijl. Bijzonder fijn dat ze zelf ook altijd met van alles bezig is, zodat ze actief anticipeert op de vervolgtrajecten waarin je zo’n logo nodig zou kunnen hebben. Zeer complete oplevering, aan alles gedacht en nooit een probleem om even iets te bewerken of na te sturen. Fijn!

Meta Groot Antink

Reportages

Inmiddels heb ik een brede ervaring opgebouwd in het maken van reportages.

Tijdens de bijeenkomst, het event of congres maak ik veel foto’s zodat ik altijd de juiste beelden heb en een mooie selectie kan maken. Het aantal te leveren foto’s verschilt per opdracht, maar de set moet -naar mijn mening- altijd een weergave zijn van het hele gebeuren, het is een beeld VERHAAL. Met oog voor het geheel en de sfeer, maar ook voor details en de aanwezige mensen. Voordat ik aan de slag ga, hebben we overleg zodat we heldere afspraken kunnen maken.

Persfoto’s kan ik snel leveren. De reportage volgt vlot daarna, want in de huidige tijd willen mensen snel de resultaten kunnen zien online. Daar zorg ik voor.

Portretten

Wat is dé reden waardoor ik een mooie portret van jou kan maken?

Het is niet zozeer de apparatuur die ik gebruik of mijn ervaring. Natuurlijk heeft dat invloed maar dé reden heeft meer te maken met mijn persoonlijkheid en uitstraling. Door het creëren van een veilige sfeer kan jij je beter ontspannen voor de lens. Dat ik intuïtief aanvoel wat nodig is, is hierbij ontzettend handig!

Portfolio

© Studio Smik 2019
Ontwikkeld door Convident