Personal Branding

Omdat er maar één iemand is zoals jij!

Personal Branding als natuurlijke keuze

Toen ik aan de slag ging met Personal Branding maakte dit voor Studio Smik een wereld van verschil! Ineens wist ik beter vanuit welke gedachte en met welke uitstraling ik invulling kon geven aan social media, mijn website en alle andere uitingen die een rol spelen in marketing. Hierdoor werd mijn (online) zichtbaarheid effectiever, groeide mijn vertrouwen en werd het voor iedereen een stuk duidelijker waar Studio Smik voor staat!

Elke ondernemer heeft zijn of haar talenten en unieke eigenschappen en ervaringen. Van jou is er maar één! Met deze ingrediënten en met je ideale klant in gedachten (de mensen waarvoor of waarmee jij het liefste werkt), kies je de bouwstenen waarmee jij je PERSONAL BRAND vorm geeft.

Vandaar dat ik Personal Branding zie als iets heel natuurlijks.

Simpel gezegd word je Personal Brand; kleuren, waarden en woorden waarmee je naar buiten treedt. Maar het begint met nadenken over jouw talenten, toegevoegde waarde en motto of missie. Ik weet hoe krachtig het is wanneer je hiermee aan de slag bent geweest.

Daarom help ik graag andere ondernemers met hun Personal Branding. Want ik weet zeker dat jij hiermee meer klanten zal aantrekken en zal groeien met je bedrijf. Dát vind ik het mooiste wat er is. Mensen helpen zodat JIJ! meer succes beleeft met je bedrijf. Niet iedereen heeft dezelfde behoefte op dit vlak en daarom heb ik verschillende producten samengesteld.

  • Online communicatie
  • Authentiek
  • Positief
  • Professioneel
  • Bemoedigend

Samen met Studio Smik aan je Personal Brand werken,

Misschien wil jij wel veel liever samen aan de slag gaan! Het mooie hiervan is, dat je ook daadwerkelijk stappen gaat zetten. We gaan er eens even goed voor zitten en ik stel je allerhande vragen waarmee ik je aan het denken zet. Dat sparren geeft altijd zoveel helderheid, heel fijn! Het helpt jou om concreet te krijgen waar je heen wil of om je eigen plan en ideeën bevestigd of nog duidelijker te krijgen. En ik, ik kan mijn werk nóg beter uitvoeren na deze sessie.

Het logo dat ik voor je ga maken, klopt helemaal met waar jij voor staat en gaat. Natuurlijk hoort daar ook een nieuw visitekaartje bij. En misschien wil je – nu je toch alles aanpakt- ook heel graag passende foto’s voor je website. En die je ook voor je marketing gaat gebruiken! Want nu je alles zo mooi voor elkaar hebt, is het ook tijd om er mee naar buiten te treden.

Dat is het laatste onderdeel van dit pakket, een adviesgesprek. Dit gesprek is strategisch maar vooral praktisch en geeft je volop energie & ideeën om mee aan de slag te gaan. We kijken wat je aanpak kan worden om je nieuwe stijl te introduceren zodat jouw Personal Brand staat als een huis!

 Dit complete pakket heet: Brand New en Brand New mét fotografie.

Meer lezen over; Brand New

Portfolio

Marijke heeft mijn bestaande logo/visitekaartje omgetoverd tot een logo/visitekaartje wat weer helemaal up to date is en wat bij mij en mijn bedrijf past. Blij mee

Wia Oost

Mijn ervaringen in het werken met Marijke door de jaren heen zijn positief. Van bijna onmogelijke opdrachten in inhoud en tijd maakt zij ze mogelijk. Met een creativiteit en een resultaat waar je blij van wordt. De kaarten, bijvoorbeeld, die zij maakte voor de Voedselbank Westerkwartier zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes.

Trija Fleer-Niks

Het is erg fijn samenwerken met Marijke, eigenaar van Studio Smik. Zij heeft een persoonlijke benadering waarin zij goed aanvoelt wat je als klant nodig hebt. Ze denkt met je mee. Mij heeft ze blij verrast met het eindproduct, iedere bestelling weer.

Karin Brink

Marijke heeft op een snelle en gedreven manier Het Hooge Heem geholpen aan een nieuwe frisse huisstijl. Ook de ondersteuning in de vervolgvragen aan Studio Smik worden snel en professioneel afgehandeld. Voor Het Hooge Heem is dit een bevestiging om met lokale ondernemers zaken te doen.

Klaas Lindeboom

Ik wilde graag nieuwe foto’s voor op mijn website én nieuwe profielfoto’s voor o.a. LinkedIn. De fotoshoot was heel relaxed en in goed overleg zijn er mooie foto’s ontstaan. Marijke is kalm en geeft duidelijke aanwijzingen.

Frans van Dongen

Marijke is een superenthousiaste meedenker als het gaat om je logo of huisstijl. Bijzonder fijn dat ze zelf ook altijd met van alles bezig is, zodat ze actief anticipeert op de vervolgtrajecten waarin je zo’n logo nodig zou kunnen hebben. Zeer complete oplevering, aan alles gedacht en nooit een probleem om even iets te bewerken of na te sturen. Fijn!

Meta Groot Antink

© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident