Smartphone Safari

Wat is Smartphone Safari?

Als je ooit op een echte safari bent geweest, bijvoorbeeld in Afrika, dan weet je dat je vooral goed om je heen moet kijken! Dat is exact wat je gaat doen tijdens de Smartphone Safari, je leert anders kijken naar de dingen. Hoe je iets in beeld brengt, heeft invloed op de foto’s die je maakt met je telefoon. Wanneer ik op pad ben met mijn  spiegelreflex-camera, maak ik ook altijd wat foto’s met mijn telefoon. Deze heb ik tenslotte altijd bij me en de foto’s zijn snel te delen. Voor de kijker/volger van je bedrijf gaat het meer om de boodschap/het verhaal dan alleen het beeld. Online marketing vraagt om goed beeldmateriaal. Dit kan een mix zijn tussen professionele fotografie én je eigen gecreëerde content. (alsjeblieft geen stockfoto’s!!)

Daarom leer ik je tijdens de Safari ook hoe je je foto’s met je telefoon bewerkt. Zodat je met een paar handelingen, je eigen foto’s verandert in goed beeldmateriaal. Er zijn verschillende manieren waarop je de Smartphone Safari kan doen.

 • deskundig
 • enthousiast
 • toegewijd
 • helder
 • bemoedigend

Workshop Smartphone Safari

In de workshop Smartphone Safari

 • deel ik mijn kennis waardoor je betere foto’s gaat maken
 • leer je hoe je je foto’s optisch kan verbeteren
 • gaan we oefenen en wisselen we ervaringen uit
 • geef ik een korte masterclass over de gratis app Snapseed waardoor jij nog meer fotobewerkingen leert uitvoeren

Je hoeft niet de nieuwste telefoon te hebben om mee te kunnen doen, als de camera maar goed werkt. Jouw blik is het belangrijkste instrument en de telefoon het gereedschap. De workshop wordt in een kleine groep gegeven, ruimte voor persoonlijke aandacht.

meer lezen

Smartphone Safari in business

Met de Safari in business gaan we op Safari binnen je bedrijf. Je gaat leren:

 • betere foto’s te maken
 • “overal” content te zien, gewoon op de zaak.
 • foto’s bewerken en ze omtoveren tot content die voor je werkt!

De inhoud van de workshop gaat over; fotograferen, fotobewerking en content maken. Maar kan ook uitgebreid worden met een strategie sessie over personal branding/online marketing of basiskennis over zelf video’s maken. Peptalk om je bewust te maken van kansen & mogelijkheden, waar jij jezelf tegenhoudt en je aan te moedigen te werken aan je zichtbaarheid.

Smartphone Safari VIP-editie

Misschien is leren in een groep niet helemaal jouw ding. Of je hebt naast fotografie-vaardigheden ook behoefte aan een sparringsessie en/of meer kennis van online marketing. Ken je de app Canva al? Deze is perfect om je eigen content er super-professioneel uit te laten zien! Ik laat je graag zien hoe je hiermee werkt. Of je wil misschien eerst zelf op de foto en daarna alles leren over smartphone fotografie.

Geen ondernemer is hetzelfde en jouw wensen staan centraal. Vandaar dat ik hier weinig informatie kan geven over prijs, locatie en inhoud. Daar hebben we het eerst samen over zodat ik je een passend voorstel kan doen. Activiteiten en diensten van Studio Smik hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Prijs is vanaf € 195,- (excl. btw)

contact

Smartphone Safari als team-activiteit

Een team-activiteit die gezellig is, waar je allemaal iets van opsteekt en waarbij je ongedeerd met je telefoon mag spelen!

Geen team is hetzelfde en jouw wensen staan centraal. Vandaar dat ik hier geen informatie kan geven over prijs, locatie en inhoud. Daar hebben we het over zodat ik je een voorstel kan doen. Activiteiten en diensten van Studio Smik hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Omdat ik inmiddels beschik over een groot netwerk van enthousiaste ondernemers kan ik in samenwerking met anderen eventueel een geheel verzorgd dagdeel uitwerken. Ik ken mooie locaties, cateraars/chefs en andere workshopgevers. Als je contact opneemt, kunnen we kijken wat bij jouw vraag en team past!

contact
© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident