Smartphone Safari

Wat is Smartphone Safari?

We fotograferen veel met onze telefoons. Sommige mensen alleen nog maar met dit apparaat, dat we altijd bij ons dragen. Mooiere foto’s maken, willen we allemaal wel. En het mooie is, je kan met een paar eenvoudige tips een betere fotograaf worden!

Als je ooit op een echte safari bent geweest, bijvoorbeeld in Afrika, dan weet je dat je vooral goed om je heen moet kijken.
Tijdens de Smartphone Safari leer ik je anders kijken naar de dingen. Want hoe je iets in beeld brengt, is namelijk de eerste stap in het maken van betere foto’s.
Maar ik leer je niet alleen beter kijken maar ook hoe je met belichting en focus kan spelen en hoe je foto’s met je telefoon bewerkt. Met slechts een paar handelingen verbeteren je eigen foto’s zienderogen. Of tover je ze om naar geschikt beeldmateriaal voor je online marketing.

Meedoen met de Smartphone Safari kan op verschillende manieren; alleen, in een groep, bij jou op de zaak of in groepsverband. Er zit vast een manier bij die jou aanspreekt.

Wanneer ik op pad ben met mijn spiegelreflex-camera, maak ik ook altijd enkele foto’s met mijn telefoon, omdat ik deze foto’s razendsnel kan delen. Voor de volgers van mijn bedrijf gaat het in online marketing meer om de boodschap/het verhaal dan alleen het beeld. Ook als je fotograaf bent! Dit heb ik gaandeweg geleerd.

Het draait niet om het perfecte plaatje maar om storytelling, personal branding en authenticiteit.

Dit geldt ook voor jouw bedrijf.
Online marketing vraagt om goed beeldmateriaal, ideaal is een mix tussen professionele fotografie én je eigen gecreëerde content. (alsjeblieft, gebruik geen stockfoto’s!!)

Goed is hier vooral passend, ondersteunend beeld. Fijne beelden om naar te kijken, scherpe en pakkende foto’s, mensen, je bedrijf! De Smartphone Safari leert je vaardigheden om hier meer gebruik van te maken. Fotograferen en content maken is iets wat je dagelijks zou kunnen doen!

 • deskundig
 • enthousiast
 • toegewijd
 • helder
 • bemoedigend

Workshop Smartphone Safari, voor ondernemers

In de workshop Smartphone Safari

 • deel ik mijn kennis waardoor je betere foto’s gaat maken
 • leer je hoe je je foto’s optisch kan verbeteren door bewerking
 • gaan we oefenen en wisselen we ervaringen uit
 • geef ik een korte masterclass over de gratis app Snapseed waardoor jij nog meer fotobewerkingen leert uitvoeren

Je hoeft niet de nieuwste telefoon te hebben om mee te kunnen doen, als de camera maar goed werkt. Jouw blik is het belangrijkste instrument en de telefoon het gereedschap. De workshop wordt in een kleine groep (maximaal 6 personen) gegeven, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Vanwege de onduidelijkheid door Corona staat de workshop nog niet gepland. Toch ben ik er vrij zeker van dat dit in 2021 nog wel gaat lukken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Studio Smik dan weet je als eerste wat de nieuwe data voor dit jaar zijn.

meer lezen

Smartphone Safari in business, bij jouw op de zaak

Met de Safari in business gaan we op Safari binnen je bedrijf. Je gaat leren:

 • betere foto’s te maken
 • “overal” content te zien, gewoon op de zaak.
 • foto’s bewerken en omtoveren tot content die voor je werkt!

De inhoud van de workshop gaat over; fotograferen, fotobewerking en content maken. Toegespitst op jouw unieke bedrijf en vragen. De duur van deze sessie is ongeveer 2 uur. Na de workshop vindt nog een terugkoppel-moment plaats. Voordat ik bij je op de zaak kom, hebben we een vooroverleg zodat je het meest profijt hebt van deze safari.

Prijs is € 195,- (excl. btw)

Deze sessie kan ook uitgebreid worden met:

 • een strategie sessie over personal branding/online marketing
 • basiskennis over zelf video’s maken.
 • een fotoshoot door Studio Smik

Voor een uitbreiding wordt een meerprijs berekend. Hierover hebben we persoonlijk overleg zodat ik je het beste aanbod kan doen. Prijs op aanvraag.

Smartphone Safari VIP-editie

Misschien is leren in een groep niet helemaal jouw ding. Of je hebt naast fotografie-vaardigheden ook andere behoeftes, bijvoorbeeld een sparringsessie of je wil meer kennis opdoen over online marketing. Ken je de app Canva al? Deze is perfect om je eigen content er super-professioneel uit te laten zien! Ik laat je graag zien hoe je hiermee werkt.

Misschien wil je eerst zelf op de foto en daarna alles leren over smartphone fotografie. Studio Smik is een uniek en vooral veelzijdig bedrijf! Ik kan je met alle genoemde onderdelen uitstekend helpen.

Bovendien is geen ondernemer hetzelfde en jouw wensen staan centraal. Prijs voor de VIP editie is vanaf € 195,- (excl. btw) Activiteiten en diensten van Studio Smik hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vooraf hebben we persoonlijk contact om de inhoud en de locatie van de Smartphone Safari VIP vast te stellen daarna zal ik je een offerte toesturen.

 

 

contact

Smartphone Safari als team-activiteit

Een team-activiteit die gezellig is, waar je allemaal iets van opsteekt en waarbij je ongegeneerd met je telefoon mag spelen!

Geen team is hetzelfde en jouw wensen staan centraal. Het is ook mogelijk dat ik bij jou op locatie deze workshop kom geven in 2- 3 uur, de duur hangt af van het doel en de doelgroep.. Vandaar dat ik hier geen concrete informatie kan geven over prijs, locatie en inhoud. Daar hebben we het over zodat ik je een passend voorstel kan doen. Activiteiten en diensten van Studio Smik hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Omdat ik beschik over een groot netwerk van enthousiaste ondernemers kan ik in samenwerking met anderen eventueel een geheel verzorgde dag uitwerken. Ik ken mooie locaties, cateraars/chefs en andere workshopgevers. Als je contact met me opneemt, kunnen we kijken wat bij jouw vraag en team past!

contact
© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident