Maak indruk met passend drukwerk!

Ook in het digitale tijdperk is drukwerk nog steeds niet weg te denken. Studio Smik is je ideale partner voor jouw drukwerk, ze is vakkundig, snel, creatief, flexibel en betrouwbaar.

Het maakt niet uit of je al vaker drukwerk hebt laten maken waar het nieuwe ontwerp bij moet passen of dat je het voor de allereerste keer laat maken. Samen creëren we het drukwerk dat past bij jouw wens, doelgroep en budget.

Ik neem je mee in het creatie- en keuzeproces van eerste overleg tot de afronding. Je kan voor allerlei verschillende producten bij me terecht, denk hierbij aan:

  • visitekaartjes
  • folders
  • flyers
  • posters
  • kaarten
  • roll-up banner en overige beursmaterialen

Wat klanten ook als heel prettig ervaren is dat ik taalkundig goed onderlegd ben. Hierdoor haal ik spelfouten er makkelijk uit wanneer ik tekst aangeleverd krijg. Of kan indien nodig de tekst aan het ontwerp aanpassen. Alhoewel dit meestal andersom is, dat het ontwerp aangepast moet worden aan de tekst. Leesbaarheid is namelijk superbelangrijk. Je kan nog zo’n mooi ontwerp hebben maar als mensen het niet kunnen lezen of dat het niet prettig leest, dan schiet het zijn doel voorbij.

Tenslotte nog dit, ook lever ik je een digitaal bestand van je drukwerk. Want tegenwoordig gaan drukwerk en de online wereld hand in hand. In overleg bepalen we wat nodig is. Een downloadbare .pdf voor op je website? of een .jpg die je op social media kan delen.

Maak indruk met passend drukwerk!

enkele voorbeelden van drukwerk, gemaakt door Studio Smik.
Klik op de plaatjes om het volledige beeld te zien.

Studio Smik (de naam Smik is afgeleid van CMYK, de vier drukkleuren waarmee je drukwerk opmaakt) kan goed werk leveren doordat ik goed kan luisteren, creatief ben en weet wat ik qua techniek moet doen om te zorgen dat het resultaat aan de verwachtingen voldoet. Met weinig input of een uitgebreide briefing kan ik prima uit de voeten. “Jij kan van niks nog iets maken”, zei een klant eens tegen mij. En verder;

  • ben ik niet gebonden aan één drukker, ik werk met verschillende samen en kies wat het best past bij jouw opdracht (luxe, vegan inkt, speciale technieken, pantone drukwerk, goedkoop, zwart-wit…etc.)
  • kleine oplages (vanaf 25 stuks) is mogelijk. Wel is drukwerk goedkoper naarmate de oplage groter is
  • spoedbestelling (leveren binnen 3 werkdagen) is in overleg en tegen meerprijs mogelijk
  • materiaal wordt bij je thuis of op de zaak afgeleverd. Als het rechtstreeks vanaf de drukker komt, stuur ik je de track&trace

Ik ben dol op kaarten!!

Zelf heb ik een voorkeur voor vierkante kaarten en stuur ik aan het begin van het jaar een kaart aan al mijn klanten. Ook heb ik een eigen serie gemaakt. Diverse opdrachtgevers hebben mij gevraagd voor een op maat gemaakte serie. Want ook al kent “echte” post versturen geen hoogtij dagen meer, de impact mag je niet onderschatten. Zeker als het een kaart is, die ook nog de moeite waard is. Dat het er mooi uit ziet, een inspirerende tekst bevat of gewoon een mooie uitnodiging, felicitatie.. of anderzijds. Je voelt je als mens, klant echt gezien. En juist omdat mensen weinig post ontvangen, weet je 100% zeker dat je als bedrijf of instelling wordt gezien!

Hieronder zie je enkele voorbeelden, die ik maakte voor o.a. de Voedselbank en de Rabobank

Studio Smik heeft verschillende (complementaire diensten) die allemaal gericht zijn om jouw bedrijf zichtbaar te maken. Klik verder om meer te weten over:

Logo ontwerpen

Nieuw bedrijf beginnen, je koers wijzigen of wordt het tijd voor een restyle? Studio Smik kan je hier heel goed mee helpen.

Fotografie

Door gebruik te maken van fotografie wordt je drukwerk direct persoonlijk! Studio Smik is ook fotograaf en kan zelf de beelden maken.

Personal Branding

Wordt herkenbaarder als bedrijf, maak je zichtbaarheid krachtiger door te werken met Personal Branding.
error: Content is protected !!