Actie 2018:
Voor €115,70* (excl. BTW) ontvang je thuis 40 kaarten van goede kwaliteit, met je aangeleverde foto, tekst en bedrijfslogo (op=op)

* normaal tarief is vanaf € 150,- exclusief BTW

Zelf stuur ik ieder jaar een kaart naar mijn relaties aan het einde van het jaar, om ze persoonlijk te bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Ik merkte de waardering van mijn klanten en het gaf mijzelf ook een goed gevoel!

Het past ook helemaal bij mijn Personal Brand, waar de relatie met mijn klanten en het persoonlijke contact een belangrijke rol speelt. Bovendien geloof ik in de kracht van online in combinatie met de “echte” wereld. Jij ook?

Ik wil dat meer ondernemers de kans benutten en ook een persoonlijke kaart naar hun relaties sturen. Daarom heb ik een ACTIE bedacht, speciaal voor jou! (geldig t/m 20 december 2018) Het Actietarief is mogelijk door een vast format te bieden. Scroll verder om te lezen wat je krijgt, wat ik van je nodig heb en welke garanties ik je geef. Wil je meer dan 40 kaarten hebben, geef dit dan aan als notitie bij je bestelling. Hier zijn kosten aan verbonden, per mail laat ik je weten hoeveel en voeg ik een link toe om dit te kunnen betalen.

Marijke

zo ziet de ACTIE-kaart eruit

achterkant:

voorkant:

klantrelaties wil je koesteren, stuur een kaart om ze te bedanken en blijf in beeld

Lees hieronder:

> wat je precies krijgt voor je aankoop

> wat je moet aanleveren, zodat ik een mooie kaart kan maken

> gang van zaken en garanties

Door het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met deze voorwaarden.

Wat en Hoe betreffende deze ACTIE:

Wat koop ik precies?

– je koopt 40 kaarten die aan de voorkant bedrukt worden met een foto

– deze actie koop je online met IDEAL (*op=op)

– de kaarten worden geleverd zonder envelop, op de achterkant vind je ruimte om het adres op te schrijven

– het zijn vierkante kaarten 135 x 135 mm, ze worden gedrukt op 350 grams papier

– de 40 kaarten worden naar je toegestuurd per post

*op=op waarom?
Ik vind het belangrijk dat je waar voor je geld krijgt. Zodat je kaarten op tijd worden geleverd en dat ze met zorg zijn gemaakt. Vandaar een beperkt aanbod.

Wat heb ik van jou nodig?

– na aankoop lever je zo snel mogelijk de foto aan die op de voorkant komt

(Deze moet geschikt zijn voor drukwerk, dus ongeveer 7 MB. Qua afmeting is de kortste zijde 1400px)

– je levert je logo aan en de teksten waarbij je duidelijk aangeeft of deze tekst op de voor- of achterkant moet komen. Op de achterkant van de kaart heb je maar de helft van het papier om tekst op te plaatsen, rechts staan de strepen voor het adres

– teksten, logo en foto per mail versturen aan: info@studiosmik.com >> Graag alles in één mail versturen zodat ik het compleet heb.

– zet het bestelnummer in de bestandsnaam van de foto (en .doc?) die je mij toestuurt. Wanneer je de ACTIE kaarten hebt gekocht, ontvang je nl. een e-mail waarop het bestelnummer staat. Zo houd ik overzicht en kan ik een goed product maken.

Gang van zaken en garanties

– Deze actie loopt tot 20 december 2018, mits het vooraf bepaalde aantal klanten niet al eerder wordt bereikt.

– Zodra ik alle benodigde materialen van jou heb ontvangen, maak ik zo snel mogelijk het ontwerp voor elkaar en mail die naar je. Je hebt dan de kans het ontwerp te bekijken en kan indien nodig wijzigingen aangeven. Als aanpassingen niet nodig zijn, mail je mij akkoord en bestel ik jouw kaarten.

– Als ik wel aanpassingen moet doen, stuur ik het aangepaste ontwerp nog een keer naar jou zodat je hierop je akkoord kan geven en plaats ik de bestelling.

– Wil je toch nog een extra correctieronde? Dan bereken ik hiervoor €20,- (ex. BTW) want in het actietarief is slechts 1 ronde inbegrepen. Wees je bewust dat deze ronde zorgt voor een korte vertraging. Je krijgt nl. eerst een factuur, deze kán je met IDEAL betalen, daarna werk ik verder.

– De 40 kaarten worden verstuurd naar het adres dat je bij aankoop hebt opgegeven. (zorg er dus voor dat je bij de aankoop het adres juist hebt ingevoerd)

– Waar mensen werken, worden soms fouten gemaakt. Als na aflevering van de kaarten blijkt dat de drukker zijn werk niet goed gedaan heeft, meld je dat binnen 12 uur aan mij per e-mail. Ook stuur je foto’s mee van de fout. Ik ga dan contact leggen met de drukker en regel een herdruk. De drukker wil dat alleen doen als er bewijzen zijn om jouw klacht te ondersteunen.

– als er een fout zit in de opmaak of tekst, gaan we samen een oplossing bedenken. Hiermee zijn wel kosten gemoeid die voor jouw rekening zijn. Tenslotte heb ik de kaarten pas besteld nadat jij zelf akkoord hebt gegeven…

Eindejaarskaart ACTIE

 140,00

Op voorraad

Beschrijving

Laat nu voordelig je Eindejaarskaarten ontwerpen.
Voor deze prijs een kaart op maat? ik zeg DOEN!

Lever een foto, tekst(en) en je logo na aankoop aan en je krijgt z.s.m. een serie van 40 kaarten thuis afgeleverd. Op deze pagina lees je alle details.

Prijs van € 140,- is inclusief BTW
(kosten per kaart €2,89 ex. BTW)

Misschien is de “aanbiedingskaart” niet wat je voor ogen had. Je wilt een andere kaart sturen. Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf. Stuur een mail of een bericht via het contactformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Studio Smik heeft ook een eigen collectie kaarten.
Zie hier de NIEUWSTE collectie 2018/2019

Deze kaarten zijn te koop per 10 stuks of een veelvoud hiervan. Ook is er een pakketje met 5 kaarten, wanneer je ze bijvoorbeeld cadeau wil doen. Klik door naar de winkel.

error: Content is protected !!