familiefotografie

Met je familie of gezin op de foto!

In veel families en gezinnen is een fotoshoot niet iets wat je elk jaar doet. Sterker nog, vaak vliegt de tijd en zijn de laatste foto’s die gemaakt zijn al van een tijdje terug. Dat hoor ik tenminste vaak van mijn klanten. Het mooie van foto’s is dat ze blijvend zijn, een moment in je leven voor altijd vastgelegd. Als je een mooie set foto’s hebt, ook leuk om die afgedrukt cadeau te doen of om fotocadeau’s mee te maken. Ook de fotoshoot zelf wordt wel als cadeau gegeven. Wist je wel dat je een cadeaubon kan bestellen in mijn webwinkel?

Van het foto-moment maken we iets gezelligs. Vaak wordt achteraf gezegd; “Wat was dit leuk om met elkaar te doen!” Of er nu kleine kinderen bij zijn, pubers.. huisdieren misschien, we zorgen samen voor een ontspannen sfeer. Met een beetje speelsheid en gezelligheid zorgen we voor die mooie momenten die ik kan vastleggen. Als fotograaf ben ik geduldig en geef aanwijzingen waar nodig. Mensen vinden mij een toegankelijke en vriendelijke fotograaf.

Heb je een familiedag georganiseerd en wil je alleen wat groepsfoto’s? Dat kan ook. Hieronder zie je het aanbod wat mensen het vaakst boeken. Wil je minder foto’s of een kort fotomoment van 1 uur of andere wensen? Neem dan contact op zodat ik een prijs op maat kan geven.

Familie fotoshoot € 189,00 (incl. btw)

  • fotoshoot op locatie. Bij voorkeur buiten, dag en tijd in overleg.
  • duur van de shoot 60 – 100 minuten
  • 12 foto’s krijg je digitaal aangeleverd met WeTransfer, je kan de foto’s op je eigen computer opslaan.
  • is de fotolocatie verder dan 20 kilometer vanaf Grootegast, dan reken ik nog een vergoeding voor reistijd en kilometers. Dit tarief deel ik vooraf met je.

Wil je alle geslaagde foto’s ontvangen?
Hiervoor betaal je € 50,- extra

Watvoor foto’s krijg ik?
De foto’s worden op HR aangeleverd, 4000 pixels, zonder watermerk. Met deze bestanden kan je prima werken. Als je de foto’s op social media gaat delen, dan graag met vermelding van Studio Smik als de fotograaf.

Hoe werkt de betaling?
Je betaalt vooraf een aanbetaling van € 90,- Hiervoor stuur ik een factuur en hiermee is je reservering compleet. Na aflevering van de resultaten betaal je het resterende bedrag plus eventueel extra kosten voor alle foto’s en/of kilometers.

Fotoproducten (optioneel) worden apart in rekening gebracht.

Is dit aanbod niet helemaal wat je zoekt of je hebt vragen. Neem dan contact met me op voor een aanbod dat beter bij je past.

Hier zie je voorbeelden van een familie fotoshoot. Klik om de foto’s groter te kunnen zien.

Trouwreportages

Studio Smik heeft ervaring in het maken van trouwreportages

Op de pagina lees je daar meer over

over Trouwfotografie

Uitvaart

Een fotoreportage van de uitvaart kan helpen bij de verwerking van het verlies.

Studio Smik heeft dit al enkele keren mogen verzorgen.

 

Marijke Koetsier-Koopmans 06-41915073

© Studio Smik 2023
Ontwikkeld door Convident