familiefotografie

Met je gezin op de foto!

Vaak ben je het al tijden van plan, maar het komt er steeds niet van.. Je bent niet de enige waarbij het plan steeds maar bij een plan blijft. En dat is zo jammer! Foto’s zijn blijvend, een moment voor altijd vastgelegd. Als je eenmaal een fotoshoot hebt gedaan, vraag je je af waarom je het niet eerder deed. Wanneer ik dit voor en met jullie mag doen, zal je niet alleen met plezier terugkijken op het foto-moment zelf. Je bent samen met mensen die je dierbaar zijn, samen zorgen we voor een ontspannen sfeer. Of er nu kleine kinderen bij zijn of pubers.. huisdieren misschien. Als fotograaf ben ik geduldig en geef aanwijzingen waar nodig. Juist een beetje speelsheid, gezelligheid zorgen voor mooie momenten die ik kan vastleggen.

Achteraf, wanneer je de foto’s aangeleverd krijgt… Mensen zijn zo blij met de resultaten, dat gun ik jou ook. Een mooie close-up, mensen in tweetallen in gesprek of kinderen die spelen. En ja, ook een groepsfoto.. echt heel leuk voor later of om in te lijsten. Je krijgt hoge resolutie foto’s waarmee je kan doen en laten wat je wil. Natuurlijk, ik regel het ook graag voor je.. een kalender, foto op canvas/acrylglas.. een album of losse afdrukken. Hiervoor werk ik samen met andere professionals.

Ik lever ze ook op verkleind formaat, zodat je de foto’s ook kan mailen of online delen.

Ja, ik wil graag een familiefotoshoot boeken!

Hoe het werkt;

 1. je neemt contact met me op om een moment in te plannen óf je doet direct de aankoop (aanbetaling) in mijn webshop en dan neem ik contact op met jou.
 2. we kiezen een locatie uit waar we de foto’s gaan maken. In onderstaande prijzen staat niets over reistijd en kilometervergoeding. Die bereken ik nl. niet, mits de afgesproken locatie op 40 autominuten vanaf Grootegast is en het aantal kilometers (retour) onder de 80 kilometer is.
 3. we prikken een moment. (elke dag en tijd is mogelijk, als het maar bij daglicht is)
 4. de fotoshoots zijn buiten, als het regent of stormt verplaatsen we de fotoshoot naar een ander moment in overleg.
 5. we hebben vooraf overleg zodat ik goed weet wat de wensen zijn

 

familie fotoshoot in de natuur

 

Als je de fotoshoot hebt gedaan, ontvang je een aantal foto’s (2,5 per persoon). Voor € 65,- ontvang je alle geslaagde foto’s. Voor mensen die boeken (en de aanbetaling voldoen) in mei en juni krijgen hierop maar liefst € 40,- korting.. voor slechts € 25,- ontvang je dus alle geslaagde foto’s!!!

Familie fotoshoot t/m 6 personen:

 • op een locatie naar keuze, buiten
 • duur van 1,5 uur
 • de foto’s krijg je digitaal aangeleverd met WeTransfer, aantal is 3 keer het aantal deelnemende personen
 • prijs € 149,00 (incl. btw)

Wil je alle geslaagde foto’s ontvangen? Voor dit pakket reken ik € 65,- extra (heb je mijn actie voor mei/juni 2020 gezien?)

Familie fotoshoot met meer dan 6 personen:

 • prijs € 149,00 (incl. btw) plus € 12,- per extra persoon
 • op een locatie naar keuze, buiten
 • duur van 2 tot 3 uur (afhankelijk van de wensen en het aantal personen)
 • de foto’s krijg je digitaal aangeleverd met WeTransfer, aantal is 3 keer het aantal deelnemende personen

Wil je alle geslaagde foto’s ontvangen? Voor dit pakket reken ik € 65,- extra (heb je mijn actie voor mei/juni 2020 gezien?)

Trouwreportages

meer informatie volgt. Bel me op 06-41915073 als je daar niet op wil wachten.

© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident