familiefotografie

Met je gezin op de foto!

Heb jij dat ook, dat je al tijden van plan bent om eens foto’s te laten maken van je gezin, alleen het komt er maar niet van..

Je bent zeker niet de enige! Nu je hier toch bent, en mijn stijl spreekt je aan, maak dan direct een afspraak. De snelste manier is direct de fotoshoot afrekenen in de webshop.

Dan plannen we ons fotografie moment en dan gaat het binnenkort echt gebeuren!

Foto’s zijn blijvend, een moment in je leven voor altijd vastgelegd. Bovendien komt het van pas als je een set hele leuke foto’s hebt, om cadeau te doen of cadeau’s mee te maken, bijvoorbeeld.

Van het foto-moment zelf maken we iets gezelligs en je bent samen met mensen die je dierbaar zijn. Vaak zeggen de mensen; “Wat was het leuk om dit zo met elkaar te doen!” Samen zorgen we voor een ontspannen sfeer of er nu kleine kinderen bij zijn, pubers.. huisdieren misschien. Als fotograaf ben ik geduldig en geef aanwijzingen waar nodig. Met een beetje speelsheid en gezelligheid zorgen we voor mooie momenten die ik kan vastleggen.

 

De resultaten

Na de shoot komt het moment dat je de resultaten in je mailbox ontvangt, een spannend moment! Wat fijn om te ontdekken dat het ontzettend leuke foto’s zijn geworden. En voor wie het lastig vindt om positief naar zichzelf te kijken, dan komt dat moment later. Zeker weten.

En dat gun ik jou ook.
Een mooie close-up, mensen in gesprek of kinderen die spelen. De groepsfoto.. echt heel leuk voor later, om weg te geven of om in te lijsten. Je krijgt hoge resolutie foto’s waardoor je allerlei mogelijkheden hebt om zelf iets met die foto’s te gaan doen. Maar ik lever ze ook op verkleind formaat, zodat je de foto’s ook direct kan mailen, appen of online delen. De meeste mensen willen dit ook meteen doen, zo blij zijn ze met de foto’s.

 

Ja, ik wil graag een fotoshoot boeken!

Hoe doe je dat;

 1. neem nu meteen contact met me op: bellen, appen of mailen. (onderaan de pagina vind je de gegevens) Óf je koopt de fotoshoot via mijn webshop en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou.
 2. we prikken een datum. (elke dag en tijd is mogelijk, als het maar bij daglicht is)
 3. we kiezen een locatie uit waar we de foto’s gaan maken. (mag ook in je achtertuin)
 4. in overleg bespreken we je wensen (je hebt vast ideeën) zodat ik goed weet wat je wil.
 5. de fotoshoots zijn buiten. Als het regent of stormt verplaatsen we de fotoshoot in overleg naar een ander moment, in de praktijk komt dit maar zelden voor.
 6. één of twee dagen voor de fotoshoot, neem ik contact met je op i.v.m. Corona regels.

Wil je weten wat het kost en wat je krijgt, dat lees je hieronder:

Familie fotoshoot € 149,00 (incl. btw):

 • fotoshoot op een locatie naar keuze, buiten
 • duur van de shoot ±1,5 uur
 • de foto’s krijg je digitaal aangeleverd met WeTransfer, je kan de foto’s op je eigen computer opslaan.
 • je krijgt 15 foto’s
 • je krijgt elke foto in twee versies (een HR versie en een verkleinde versie van 1400 pixels)
 • is de locatie verder dan 40 kilometer vanaf Grootegast, dan bereken ik nog reistijd en een kilometervergoeding, het tarief deel ik vooraf met je.

Wil je alle geslaagde foto’s ontvangen?
Hiervoor betaal je € 50,- tot € 80,- extra. Tarief is afhankelijk van het aantal personen dat op de foto ging. Het tarief van vijftig euro geldt bij een fotoshoot t/m 5 personen

Wil je dat ik langer blijf  dan 1,5 uur?
Dat kan, hiervoor reken ik € 25,- (incl. btw) per half uur extra

Hoe werkt het met de betaling?
Je kan de fotoshoot vooraf afrekenen in de webshop. Eventuele kosten voor extra foto’s, kilometers, extra tijd of fotoproducten breng ik dan later, apart in rekening. Het is niet verplicht om het totale bedrag vooraf te betalen, een aanbetaling van € 90,- is echter wel verplicht.

 

naar de webwinkel

Met je geliefde op de foto

Als je nog niet lang samen bent, maak je vast regelmatig foto’s van jullie met je telefoon. Met een fotograaf een fotoserie maken, levert écht andere beelden op. Vooraf hebben we contact zodat we een beetje kunnen kennismaken. We plannen in waar en wanneer we de foto’s gaan maken. In de natuur, in de stad.. waar je wil. De resultaten krijg je snel aangeleverd met WeTransfer.

Dit is ook een heel leuk cadeau wanneer je al langer samen bent. Hoe lang is het geleden dat je samen op de foto ging? We maken er een gezellig moment van! Wil een van de twee liever niet op de foto, vertel dat ik daar ervaring mee heb. Het komt goed, we hebben 90 minuten de tijd en dan zal je achteraf zeggen dat het veel leuker was dan je vooraf had gedacht!

Je kan de fotoshoot meteen aankopen in de webshop. Hoeveel foto’s je krijgt, staat bovenaan deze pagina vermeld. Voor families of partners is dit aantal gelijk net als de andere geldende voorwaarden. Heb je vragen, neem contact met me op.

Producten

Trouwen

Als fotograaf en vormgever werk ik ook voor stellen die gaan trouwen!

Van trouwreportages, tot ontwerpen van de trouwkaart of opmaken van de liturgie. Op verzoek maak ik een prachtig album met de foto’s. Heb je zelf originele ideeën, Studio Smik kan ze vast realiseren. Bel me op 06-41915073 als je graag meteen antwoord wil op je vragen.

trouwreportages

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident