Een serie beelden die de sfeer van het evenement goed vertaald. Vlot geleverd omdat je ze natuurlijk snel online wil delen. (snel is meestal binnen 24 uur) Als we het vooraf hebben afgesproken zet ik ook je logo in de foto’s.

Tijdens het event probeer ik zo onopvallend mogelijk de mensen in beeld te brengen, zodat het niet te geposeerd wordt. Waar nodig, bijvoorbeeld wanneer er een (groep) portret gemaakt moet worden, neem ik juist de regie om het gewenste beeld te kunnen schieten.

Meer weten? Neem contact op of vraag een offerte op maat aan.

>> Reportage op locatie vanaf €250,- (excl. BTW)

Andere diensten van Studio Smik:

Ik maak een serie foto’s passend bij de uitstraling die je voor ogen hebt. Waarbij ik ook oog heb voor, hoe jij het meest ontspannen jezelf kan zijn tijdens de shoot.

D-foto portretten
D-foto zak fotogr

De ene ondernemer of onderneming is de andere niet.

Juist door middel van fotografie maak je het verschil en laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Onmisbaar wanneer je jezelf wilt onderscheiden.

Fotografie om in je drukwerk te gebruiken?

Daarnaast ontwerpt Studio Smik ook logo’s en huisstijlen.

D-vormgeving

Studio Smik heeft duizenden foto's waar JIJ gebruik van kan maken!

Omdat fotografie ook nog altijd een hobby van mij is, fotografeer ik vaak in de natuur. Deze beelden kunnen voor sommige ondernemers heel waardevol zijn. Bovendien is het onderscheidend, uniek (geen stockfoto!) en betaalbaar. Vraag gerust of ik het door jou gezochte beeld in m’n collectie heb.

error: Content is protected !!