Jij zoekt een fotograaf!

…fotografen, bijna iedereen kent er wel een. Watvoor fotograaf zoek jij?

Sinds 2012 werd ik professioneel fotograaf en maakte als autodidact van een hobby m’n werk. In het begin deed ik ook familiefotografie inclusief trouwreportages. Met elke afgeronde foto opdracht zette ik een stap verder in m’n ontwikkeling en leerde mezelf goed kennen als fotograaf. Op dit moment richt ik me op ondernemers en bedrijven met pakkende fotografie. Je kan een beroep op me doen voor:

  • fotografie voor website en social media
  • profielfoto’s en portretten
  • reportage van events | feestelijke bijeenkomst | open dag

Wat ik in het algemeen kan zeggen over mijn werkwijze:

  • fotobestanden lever ik je altijd digitaal aan, met WeTransfer of gebrand op een cd
  • ik hecht heel veel waarde aan samenwerking en goed overleg zowel vooraf als tijdens de foto opdracht
  • met weinig materiaal (meestal met één camera) lever ik goed werk

Om alle informatie overzichtelijk in te delen is er voor elk onderwerp een eigen pagina, klik door naar jouw keuze en als je nog vragen hebt, laat het me weten!

D-foto zak fotogr

"Anyone can take a picture, a person with passion
sees the picture before it's taken"

Voorbeelden van mijn werk:

Hoe ik fotograaf werd...

Ik ben fotograaf. Eens was ik juf (dit deed ik 15 jaar) en fotografie was mijn hobby, mijn uitlaatklep of liever gezegd…  mijn oplaadpunt.

Mijn kinderen en de natuur waren toen mijn favoriete onderwerpen, zo ook kunst & architectuur. Toen ik midden in mijn loopbaanswitch zat, ontstond er een moment dat ik door het reclamebureau gevraagd werd om foto’s te maken voor een website. Spannend!

En guess what?! het kostte me weinig moeite om de juiste beelden te leveren. Ik verraste niet alleen mezelf, maar ook mijn collega’s en -heel belangrijk- de klant!

Inmiddels heb ik als autodidact een ruime ervaring opgedaan in de fotografie en ontdekte mijn eigen stijl. Ik ben een intuïtieve fotograaf, het moment zelf inspireert me en de gedrevenheid die ik dan voel is passie én enthousiasme. Bij voorkeur fotografeer ik bij daglicht, zeker als het om portretfotografie gaat. Binnenreportages van events, netwerkborrels of andere speciale momenten kan ik ook treffend in beeld brengen. Het heeft tijd gekost maar iedereen mag het weten; ik ben een goede fotograaf!

Of ik een fotostudio bezit?

Studio Smik heeft studio in haar naam vanwege de ONTWERPstudio, ik beschik zelf niet over een fotostudio. Ik werk altijd op locatie.
Het is juist mijn kwaliteit dat ik op allerlei verschillende locaties en met weinig materiaal de juiste beelden kan schieten. Voor portretten in het bijzonder werk ik het liefst met daglicht/natuurlijk licht.

error: Content is protected !!