Karrebies

Over de Karrebies

De Karrebies is een perfect relatiegeschenk! Met het cadeau geven van een Karrebies vol bijzondere producten sla je meer dan twee vliegen in één klap. Je zet je eigen bedrijf in de zon én je laat je relaties zien dat ze belangrijk voor je zijn. Door je aankoop maak je ook nog collega ondernemers beter zichtbaar en deze makers/telers hebben – net als jij – enorm veel hart voor de zaak. Het zijn lokaal geproduceerde producten, eerlijk en uniek in hun soort.

Dit initiatief is ontstaan tijdens een keukentafelgesprek, tijdens de eerste lock-down periode ten gevolge van Covid-19. In deze periode zag je ineens verschillende initiatieven ontstaan. En bij meer mensen groeide het besef dat het lokaal inkopen van je boodschappen en spullen vele voordelen biedt.

De boodschap achter de Karrebies is, dat samenwerking en verbinding, bedrijven zichtbaarder en sterker maakt.

Tot slot, we hebben de inhoud van de Karrebies zorgvuldig samengesteld. Toch is het mogelijk dat een bepaald product niet meer leverbaar is. Dan zal een goede vervanger worden gekozen waarmee de waarde van de Karrebies gegarandeerd goed blijft. In de vilten tas vind je ook nog een mooie kaart. Zo is het voor de ontvanger van de Karrebies mogelijk om de omgeving en/of het bedrijf achter de producten op te zoeken. Zo kan je als het ware het Karrebies-Gebied gaan ontdekken. Een gebied dat geen grenzen kent en grenzeloos mooi is!

Hét relatiegeschenk van 2020! van en voor ondernemers met hart voor de zaak.

 • handgemaakte kaars in de vorm van de Martinitoren
 • originele Groningse Poffertmix van Tante Til
 • witte Friese wijn uit Egypte (toegankelijke, halfdroge wijn van druivenras Johanniter)
 • Groningse mosterdsoep van de Kleinste Soepfabriek (ook geschikt voor vegetariërs)
 • citroenlimonade van Hooghoudt
 • kaartenset van Studio Smik (9 kaarten met envelop)
 • fles sap (0,7l) van Oudebosch Fruit
 • blik hachee of goulash van Schotse Hooglanders
 • fles Fladderak van Hooghoudt
 • pot honing van de Stadsimker
 • boek: “Stenen op ons pad.” (t.w.v. € 24,50)

Verkoopprijs is € 90,- (excl. btw)

 • handgemaakte kaars in de vorm van de Martinitoren
 • originele Groningse Poffertmix van Tante Til
 • witte Friese wijn uit Egypte (toegankelijke, halfdroge wijn van druivenras Johanniter)
 • Groningse mosterdsoep van de Kleinste Soepfabriek (ook geschikt voor vegetariërs)
 • citroenlimonade van de firma Hooghoudt
 • potje honing van de Stadsimker
 • flesje sap (0,25l) van Oudebosch Fruit

Verkoopprijs is € 50,- (excl. btw)

 

Team Karrebies, de dames die dit met elkaar vorm hebben gegeven zijn: Nicolien de Kroon (denkkracht), Janny Reitsema (de 4 Elementen) en Marijke Koetsier (Studio Smik)

 

Praktische informatie over de Karrebies:

Je kan een grote Karrebies bestellen voor € 90,- (excl. btw) of een kleine, die kost € 50,- (excl. btw). Verderop kan je lezen wat de inhoud van deze twee tassen is. De producten zijn allemaal voor een langere tijd houdbaar. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via karrebies@gmail.com Ook kan je ons volgen op Facebook: www.facebook.com/Karrebies hier delen we het laatste nieuws over De Karrebies en meer achtergrond info over de producten en hun makers/telers. Je bestelt je Karrebies in de webwinkel.

Leveren, afhalen en kosten?

Bij het plaatsen van je bestelling kan je aangeven of je je bestelling wilt afhalen of dat wij het komen bezorgen. Maar we nemen sowieso persoonlijk contact met je op wanneer je bestelling binnenkomt, dan maken we hier afspraken over. We leveren een mooi product en daar hoort ook service en persoonlijk contact bij. De levering hoeft namelijk niet direct na het bestellen plaats te vinden, pas in december ontvangen kán. Als je je bestelling wilt afhalen dan zijn hier verder geen kosten aan verbonden. We spreken een afhaalmoment af zodat we alles voor je klaar kunnen zetten in Stroobos.

Wil je je bestelling laten bezorgen? Dan rekenen we € 7,50 bezorgkosten. We spreken met je af wanneer we jouw bestelling komen brengen.

Garanties

Alle bestellingen die voor 1 december zijn gedaan, zijn of worden voor Kerst geleverd.

UPDATE 16 DECEMBER:

Je kán nog Karrebies bestellen. Echter de voorraad is beperkt en de nieuwe lock down geeft wat beperkingen. Wij geloven echter in kansen en mogelijkheden dus bestel gerust! Doe dit wel zo snel mogelijk.

Je bestelt je Karrebies in de webwinkel daarna nemen we z.s.m. persoonlijk contact met je op. Wil je meer dan 5 bestellen neem dan eerst even contact op, liefst telefonisch op 06 – 419 150 73 of mail naar karrebies@gmail.com

Verpakking

De vilten tas IS de verpakking.

We willen geen bijdrage leveren aan nog meer plastic en verpakkingsmateriaal dat onze aarde overspoeld. Daarom hebben we voor deze manier gekozen. Het afleveren van de bestellingen houden we in eigen beheer, daarom is een extra verpakking niet nodig. Ter bescherming van de glazen producten en de kwetsbare kaars, maken we wel gebruik van extra materiaal in de tas. Vloeipapier en een strook wolvilt. Het wolvilt is restmateriaal van het bedrijf Lumalano in Opende.

Producten

Maak kans op een Karrebies

 In oktober hebben we een Karrebies weggegeven via Facebook en in november 2020 via LinkedIn

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident