Karrebies

Karrebies

Karrebies is een perfect relatiegeschenk!
Geef een Karrebies vol bijzondere producten uit de streek cadeau om je waardering te laten blijken. Al deze ondernemers  hebben – net als jij – enorm veel hart voor de zaak. In de Karrebies zitten prachtige producten die hoofdzakelijk in het Westerkwartier geproduceerd worden.

Karrebies staat voor samenwerking & verbinding.

Westerkwartier kalender

In de Karrebies vind je ook mijn eigen product, de nieuwe editie van de Westerkwartier kalender. Het is een mooi uitgevoerde verjaardagskalender met prachtige natuurfoto’s van het Westerkwartier!

2023

Na drie edities Karrebies heb ik besloten om dit jaar het niet opnieuw in de markt te zetten en mij te focussen op mijn core-business. Mocht je graag 12 of meer Karrebiezen willen bestellen voor eind dit jaar, bel me dan. Wellicht kan ik door mijn goede contacten met lokale ondernemers jouw gewenste pakket alsnog leveren. En dat vind ik echt hartstikke leuk om te doen!

De Karrebies van 2022

In de tas vind je dit jaar de volgende producten:

 • 2x dipkaars van 19 cm (er zijn diverse kleuren & combinaties) gemaakt door dagbesteding/cadeauwinkel Drok Dwaande in Harkema
 • 250 gram gemalen koffie (dark roast) van Dorothy’s coffee uit Leek
 • 3 flesjes bier (verschillende smaken) van de Vrolijcke Joncker uit Zevenhuizen
 • Westerkwartier kalender van Studio Smik
 • 80 gram losse thee met lekbakje in de vorm van een theepot, van Sencha uit Warfstermolen
 • handgemaakte zeep met loofah (100% natuurlijk) van Maynsoap uit Aduard
 • 4 handgemaakte bonbons, raw/vegan/organic “Tasterpack” van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. In de tasterpack: Magic Matcha, Crazy Coffee, Brownie Booster, Orgasmic Truffle, Poppy Seed-Lemon en Tangy Orangy Welke vier van deze zes smaken jij hebt, lees je op de achterkant van het pakje.

Wist je dat je ons kan volgen op Facebook en Instagram? hier delen we het laatste nieuws over Karrebies en geven we meer achtergrondinfo over de makers en producten.

 

let op: Wanneer een product niet meer voorradig is bij de maker, zal een vergelijkbaar artikel worden aangeboden.

naar de webshop

De Vrolijcke Jonker uit Zevenhuizen is zo langzamerhand een begrip in de regio en bij bierliefhebbers. Deze brouwer heeft een ruim assortiment bieren. In de Karrebies vind je deze drie smaken.

Dhana Chocolate bereidt al jaren overheerlijke producten van rauwe chocolade. Augustus j.l. opende ze haar zaak in Zuidhorn. Voor Karrebies koos ik de “Tasterpack” met handgemaakte bonbons. Op de achterkant van het pakje lees je welke 4 smaken er in zitten.

De gemalen koffie van Dorothy’s coffee uit Leek zit ook dit jaar in de Karrebies. We kozen voor ‘dark roast’ in een verpakking van 250 gram. Het is niet alleen overheerlijk maar ook nog eens biologisch en Eerlijk. Lees maar op haar website hoe ze de lokale bevolking van Tanzania ondersteunt.

 

Maynsoap uit Aduard produceert handgemaakte zeep die voor 100% uit natuurlijke stoffen bestaat. Voor Mayna is het maken van zeep lange tijd hobby geweest. Sinds dit voorjaar is ze -na het behalen van alle certificaten- haar bedrijf gestart. Ze maakt verschillende zepen, in de Karrebies vind je lavendelzeep, muntzeep of kruidenzeep.

In Warfstermolen zit Sencha, een theesommelier met webshop die alleen biologisch geteelde theeën verkoopt. Ze heeft een winterthee samengesteld die in de Karrebies zit (80 gram losse thee). Met een lekbakje in de vorm van een theepot.

In de Karrebies vind je twee kaarsen (19 cm) uit Harkema. Daar zit Drok Dwaande een dagbesteding/cadeauwinkel. Ze maken daar o.a. verschillende kaarsen van kaarsresten en deze zogenaamde dipkaarsen. Een witte kaars wordt gedipt of gestipt, hierdoor ontstaan er diverse kleuren & combinaties.

Karrebies éth cadeaupakket van het Westerkwartier

Karrebies op maat

Wanneer je 12 stuks of meer besteld, is het mogelijk om een Karrebies op maat te bestellen. Deze Karrebies wordt speciaal voor jou samengesteld, op basis van budget of andere wensen. Je moet wel rekening houden met levertijd.

 • vanaf 12 stuks te bestellen
 • inhoud stellen we samen vast
 • levertijd 4-6 werkdagen
 • producten uit het Westerkwartier en de regio

Studio Smik regelt alles voor je. Omdat de producten afkomstig zijn van lokale bedrijven is het meestal wel mogelijk om snel te leveren. Studio Smik heeft als fotograaf en vormgever daarnaast nog mogelijkheden om er een nóg persoonlijker cadeaupakket van te maken. Denk aan een passende kaart of flyer voor in de tas al dan niet met een persoonlijke boodschap.

Neem contact met me op om door te spreken wat voor Karrebies we voor jou kunnen samenstellen. Bel met 06-41915073 of stuur een mail

 

In 2020 staken wij de koppen bij elkaar en werden Team Karrebies: Nicolien de Kroon (denkkracht), Janny Reitsema (de 4 Elementen) en Marijke Koetsier (Studio Smik)

Marijke nam in 2021 het initiatief om door te gaan met Karrebies en Nicolien en Janny ondersteunen dit van harte!

2022 is het derde jaar dat Karrebies verkrijgbaar is.

 

© Studio Smik 2023
Ontwikkeld door Convident