Karrebies

Karrebies

Karrebies is een perfect relatiegeschenk!
Geef een Karrebies vol bijzondere producten uit de streek cadeau om je waardering te laten blijken. Al deze ondernemers  hebben – net als jij – enorm veel hart voor de zaak. In de Karrebies zitten prachtige producten die hoofdzakelijk in het Westerkwartier geproduceerd worden.

Karrebies staat voor samenwerking & verbinding.

Westerkwartier kalender

In de Karrebies vind je ook mijn eigen product, de Westerkwartier kalender. Het is een mooi uitgevoerde verjaardagskalender met prachtige natuurfoto’s van het Westerkwartier! Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Als je deze kalender al hebt, omdat je eerder een Karrebies kocht, dan is er een leuk alternatief! Namelijk deze set grote kaarten (21x21cm) met witte envelop.

Wat zit er in de Karrebies van 2022?

In de tas vind je dit jaar de volgende producten:

 • 2x dipkaars van 19 cm (er zijn diverse kleuren & combinaties) gemaakt door dagbesteding/cadeauwinkel Drok Dwaande in Harkema
 • 250 gram gemalen koffie (dark roast) van Dorothy’s coffee uit Leek
 • 3 flesjes bier (verschillende smaken) van de Vrolijcke Joncker uit Zevenhuizen
 • Westerkwartier kalender van Studio Smik
 • 80 gram losse thee met lekbakje in de vorm van een theepot, van Sencha uit Warfstermolen
 • handgemaakte zeep met loofah (100% natuurlijk) van Maynsoap uit Aduard
 • 4 handgemaakte bonbons, raw/vegan/organic “Tasterpack” van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. In de tasterpack: Magic Matcha, Crazy Coffee, Brownie Booster, Orgasmic Truffle, Poppy Seed-Lemon en Tangy Orangy Welke vier van deze zes smaken jij hebt, lees je op de achterkant van het pakje.

Wist je dat je ons kan volgen op Facebook en Instagram? hier delen we het laatste nieuws over Karrebies en geven we meer achtergrondinfo over de makers en producten.

 

let op: Wanneer een product niet meer voorradig is bij de maker, zal een vergelijkbaar artikel worden aangeboden.

naar de webshop

De Vrolijcke Jonker uit Zevenhuizen is zo langzamerhand een begrip in de regio en bij bierliefhebbers. Deze brouwer heeft een ruim assortiment bieren. In de Karrebies vind je deze drie smaken.

Dhana Chocolate bereidt al jaren overheerlijke producten van rauwe chocolade. Augustus j.l. opende ze haar zaak in Zuidhorn. Voor Karrebies koos ik de “Tasterpack” met handgemaakte bonbons. Op de achterkant van het pakje lees je welke 4 smaken er in zitten.

De gemalen koffie van Dorothy’s coffee uit Leek zit ook dit jaar in de Karrebies. We kozen voor ‘dark roast’ in een verpakking van 250 gram. Het is niet alleen overheerlijk maar ook nog eens biologisch en Eerlijk. Lees maar op haar website hoe ze de lokale bevolking van Tanzania ondersteunt.

 

Maynsoap uit Aduard produceert handgemaakte zeep die voor 100% uit natuurlijke stoffen bestaat. Voor Mayna is het maken van zeep lange tijd hobby geweest. Sinds dit voorjaar is ze -na het behalen van alle certificaten- haar bedrijf gestart. Ze maakt verschillende zepen, in de Karrebies vind je lavendelzeep, muntzeep of kruidenzeep.

In Warfstermolen zit Sencha, een theesommelier met webshop die alleen biologisch geteelde theeën verkoopt. Ze heeft een winterthee samengesteld die in de Karrebies zit (80 gram losse thee). Met een lekbakje in de vorm van een theepot.

In de Karrebies vind je twee kaarsen (19 cm) uit Harkema. Daar zit Drok Dwaande een dagbesteding/cadeauwinkel. Ze maken daar o.a. verschillende kaarsen van kaarsresten en deze zogenaamde dipkaarsen. Een witte kaars wordt gedipt of gestipt, hierdoor ontstaan er diverse kleuren & combinaties.

Bezorgen

Bezorgkosten zijn € 8,50.
We spreken af waar en wanneer ik je Karrebies kom bezorgen.

Bestellingen worden zoveel mogelijk geleverd op werkdagen tussen 9-18 uur. Maar in het weekend of ‘s avonds is in overleg ook mogelijk. Het afleveradres is leidend, hier wordt de Karrebies naartoe gebracht. Wanneer de afstand die gereden moet worden groter is dan 70 km (enkele reis vanaf Grootegast) wordt een toeslag in rekening gebracht.

Wil je je bestelling afhalen? Dat is in overleg, ook mogelijk. Dan betaal je ook geen bezorgkosten.

Heb je vragen? mail karrebies@gmail.com of bel met Marijke (06-41915073)

Verpakking

De vilten tas IS de verpakking.

We willen geen bijdrage leveren aan nog meer plastic en verpakkingsmateriaal dat onze aarde overspoeld. Daarom hebben we voor deze manier van verpakken gekozen. En het ziet er ook nog leuk uit!

Het afleveren van de bestellingen houden we in eigen beheer, daarom is een extra verpakking in de vorm van een kartonnen doos niet nodig. Ter bescherming van producten maken we gebruik van (vloei)papier.

Karrebies éth cadeaupakket van het Westerkwartier

Karrebies op maat

Wanneer je 10 stuks of meer besteld, is het mogelijk om een Karrebies op maat te bestellen. Deze Karrebies wordt speciaal voor jou samengesteld, op basis van budget of andere wensen. Je moet wel rekening houden met levertijd.

 • vanaf 10 stuks te bestellen
 • inhoud stellen we samen vast
 • levertijd 4-6 werkdagen
 • producten uit het Westerkwartier en de regio

Studio Smik regelt alles voor je. Omdat de producten afkomstig zijn van lokale bedrijven is het meestal wel mogelijk om snel te leveren. Studio Smik heeft als fotograaf en vormgever daarnaast nog mogelijkheden om er een nóg persoonlijker cadeaupakket van te maken. Denk aan een passende kaart of flyer voor in de tas al dan niet met een persoonlijke boodschap.

Neem contact met me op om door te spreken wat voor Karrebies we voor jou kunnen samenstellen. Bel of stuur een WhatsApp naar 06-41915073 of mail

 

In 2020 staken wij de koppen bij elkaar en werden Team Karrebies: Nicolien de Kroon (denkkracht), Janny Reitsema (de 4 Elementen) en Marijke Koetsier (Studio Smik)

Marijke nam in 2021 het initiatief om door te gaan met Karrebies. Nicolien en Janny ondersteunen dit van harte! Dit is dus het derde jaar dat Karrebies verkrijgbaar is.

 

© Studio Smik 2023
Ontwikkeld door Convident