Karrebies

Over de Karrebies

De Karrebies is een perfect relatiegeschenk! Met het cadeau geven van een Karrebies vol bijzondere producten sla je meer dan twee vliegen in één klap. Je zet je eigen bedrijf in de zon én je laat je relaties zien dat ze belangrijk voor je zijn. Door je aankoop maak je ook nog collega ondernemers beter zichtbaar en deze makers/telers hebben – net als jij – enorm veel hart voor de zaak. Het zijn lokaal geproduceerde producten, eerlijk en uniek in hun soort.

Dit initiatief is ontstaan tijdens een keukentafelgesprek, tijdens de lock-down periode ten gevolge van Covid-19. In deze periode zag je ineens verschillende initiatieven ontstaan. En bij meer mensen groeide het besef dat het lokaal inkopen van je boodschappen en spullen vele voordelen biedt.

De boodschap achter de Karrebies is, dat samenwerking en verbinding bedrijven zichtbaarder en sterker maakt.

Tot slot, we hebben de inhoud van de Karrebies zorgvuldig samengesteld. Toch is het mogelijk dat een bepaald product niet meer leverbaar is. Dan zal een goede vervanger worden gekozen waarmee de waarde van de Karrebies gegarandeerd goed blijft. In de vilten tas vind je ook nog een aardigheidje van Studio Smik en een mooie folder met kaart. Zo is het voor de ontvanger van de Karrebies ook mogelijk om de omgeving en/of het bedrijf achter de producten ook op te zoeken. Zo kan je als het ware het Karrebies-Gebied gaan ontdekken. Een gebied dat geen grenzen kent en grenzeloos mooi is!

 

Team Karrebies, de dames die dit met elkaar vorm hebben gegeven zijn: Nicolien de Kroon (denkkracht), Janny Reitsema (de 4 Elementen) en Marijke Koetsier (Studio Smik)

 

Praktische informatie over de Karrebies:

De inhoud van de Karrebies is inmiddels bekend en de verkoopprijs ook. Je kan een grote Karrebies bestellen voor € 90,- (excl. btw) of een kleine, die kost € 50,- (excl. btw). Verderop kan je lezen wat de inhoud van deze twee tassen zijn, de producten zijn allemaal langere tijd houdbaar. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via karrebies@gmail.com Ook kan je ons volgen op Facebook: www.facebook.com/Karrebies hier delen we het laatste nieuws over De Karrebies en meer achtergrond info over de producten en hun makers/telers. Je kan je Karrebies bestellen in de webwinkel.

Leveren, afhalen en kosten?

Bij het plaatsen van je bestelling kan je alvast aangeven of je je bestelling wilt afhalen of dat wij het komen bezorgen. Sowieso nemen we persoonlijk contact met je op om hierover afspraken te maken. Misschien wil je de levering pas in december ontvangen en dat kán ook. We leveren een mooi product en daar hoort ook service en persoonlijk contact bij. Als je je bestelling wilt afhalen dan zijn hier verder geen kosten aan verbonden. We spreken een afhaalmoment af zodat we alles voor je klaar kunnen zetten en het afhalen is in Visvliet.

Wil je je bestelling laten bezorgen? Dan geldt het volgende: Is het afleveradres minder dan 10 km. vanaf Visvliet, dan bezorgen wij gratis. Bestel je 100 of meer Karrebiezen tegelijk? dan bezorgen we ook gratis. In alle andere gevallen berekenen wij € 0,25 per gereden kilometer en dit bedrag dient vooraf betaald te worden. We spreken met je af wanneer we jouw bestelling komen brengen.

Garanties & aanbieding

Iedereen die voor 1 oktober 2020 1 of meer Karrebiezen besteld, ontvangt een kleine attentie in de Karrebies.

Besteld voor 1 december, is gegarandeerd je Karrebies ontvangen voor 25 december 2020.

Of je na 1 december nog kán bestellen, is nu nog niet bekend en dit hangt af van vraag en aanbod. Het is dus handig om je bestelling zo snel mogelijk te plaatsen. Mocht je de Karrebies niet met Kerst willen geven maar al eerder, bijvoorbeeld in september als blijk van waardering, dat kan ook. Bestel je Karrebies in de webwinkel

Wil je liever telefonisch contact, bel dan met 06- 41915073 (via karrebies@gmail.com heeft onze voorkeur)

 

Hét relatiegeschenk van 2020! van en voor ondernemers met hart voor de zaak.

 • handgemaakte kaars in de vorm van de Martinitoren
 • originele Groningse Poffertmix van Tante Til
 • witte Friese wijn uit Egypte
 • Groningse mosterdsoep van de Kleinste Soepfabriek
 • citroenlimonade van Hooghoudt
 • kaartenset van Studio Smik
 • fles sap (0,7l) van Oudebosch Fruit
 • blik hachee of goulash van Schotse Hooglanders
 • fles Fladderak van Hooghoudt
 • pot honing van de Stadsimker
 • boek: “Stenen op ons pad.”

 • handgemaakte kaars in de vorm van de Martinitoren
 • originele Groningse Poffertmix van Tante Til
 • witte Friese wijn uit Egypte
 • Groningse mosterdsoep van de Kleinste Soepfabriek
 • citroenlimonade van de firma Hooghoudt
 • potje honing van de Stadsimker
 • flesje sap (0,25l) van Oudebosch Fruit

Maak kans op een Karrebies

 

Van 22 september t/m dinsdag 6 oktober organiseren wij een win-actie op Facebook.

Iedereen die bovenstaand plaatje en het bijbehorende bericht op Facebook deelt in bovengenoemde periode maakt kans. Er gelden verder de volgende regels: het gedeelde bericht moet op Openbaar staan. Je deelt het bericht samen met deze zin toe die je zelf mag afmaken: “De Karrebies……..” (vul zelf aan)

© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident