Karrebies

Marijke Koetsier met een Karrebies

De Karrebies

De Karrebies is een perfect relatiegeschenk!
Geef een Karrebies vol bijzondere producten uit de streek cadeau om je waardering te laten blijken. Met je aankoop maak je andere lokale ondernemers beter zichtbaar en zij hebben – net als jij – enorm veel hart voor de zaak.

Dit is het tweede jaar dat de Karrebies verkrijgbaar is.
Karrebies zit vol met prachtige producten die hoofdzakelijk in het Westerkwartier geproduceerd worden. Tot en met 28 november koop je dit pakket met introductiekorting.

Karrebies staat voor samenwerking & verbinding.

Je aankoop komt niet alleen de lokale economie ten goede. Lees maar eens verder, verschillende producten ondersteunen ook nog eens goede doelen. Daarom is Karrebies niet alleen een lokaal maar ook een sociaal pakket!

Wat zit er in de Karrebies, dit jaar?

In de tas vind je de volgende producten:

Wist je dat je ons kan volgen op Facebook: www.facebook.com/Karrebies hier delen we het laatste nieuws over De Karrebies en geven we meer achtergrond info over de producten. Je bestelt je Karrebies in de webwinkel.

Garanties & Bezorging

Zolang je Karrebies in de webwinkel kan kopen, is het leverbaar. Zo simpel is het.
Je kan Karrebies sowieso tot 18 december bestellen.
De verwachting is wel dat na 23 december de voorraad rap terugloopt of zelfs op raakt. Om teleurstelling te voorkomen is het dus het allerbeste om voor 18 december te bestellen. Mocht een bepaald product niet meer leverbaar zijn, dan vind je een alternatief dat qua waarde overeenkomt. Omdat dit allemaal kleinere ondernemingen zijn, kan zoiets voorkomen.

Bezorgen

Bezorgkosten zijn € 8,50.
Na je bestelling neem ik contact met je op. We spreken af wanneer ik je Karrebies kom bezorgen. Tijdens het bestelproces kan je opmerkingen noteren. Wil je iets kwijt, bijvoorbeeld gelijk een aflevermoment noemen, dan kan dat hier.

Bestellingen worden zoveel mogelijk geleverd op werkdagen tussen 9-18 uur. Weekend of ’s avonds is in overleg ook mogelijk. Het afleveradres is leidend, hier wordt de Karrebies naartoe gebracht. Wanneer de afstand die gereden moet worden groter is dan 90 km (enkele reis vanaf Grootegast) wordt een toeslag in rekening gebracht.

Als er enorm veel besteld wordt, gaan de mensen van de 4 Elementen helpen inpakken en bezorgen.
Heb je vragen? mail karrebies@gmail.com of bel met Marijke (06-41915073)

Verpakking

De vilten tas IS de verpakking.

We willen geen bijdrage leveren aan nog meer plastic en verpakkingsmateriaal dat onze aarde overspoeld. Daarom hebben we voor deze manier gekozen. Het afleveren van de bestellingen houden we in eigen beheer, daarom is een extra verpakking niet nodig. Ter bescherming van de glazen producten en de kwetsbare kaars, maken we wel gebruik van vloeipapier.

Producten

 

In 2020 staken wij de koppen bij elkaar en werden Team Karrebies: Nicolien de Kroon (denkkracht), Janny Reitsema (de 4 Elementen) en Marijke Koetsier (Studio Smik)

Marijke nam het initiatief om ook in 2021 een Karrebies te gaan vullen en verkopen. Nicolien en Janny ondersteunen dit van harte!

 

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident