Karrebies

Marijke Koetsier met een Karrebies

De Karrebies

De Karrebies is een perfect relatiegeschenk!
Geef een Karrebies vol bijzondere producten uit de streek cadeau om je waardering te laten blijken. En met je aankoop maak je lokale ondernemers beter zichtbaar en zij hebben – net als jij – enorm veel hart voor de zaak.

De Karrebies is gestart als eindejaarsgeschenk. Maar door het jaar heen zijn er natuurlijk meer momenten waarop je een lokaal cadeaupakket kan en wil uitdelen. In de Karrebies zitten prachtige producten die hoofdzakelijk in het Westerkwartier geproduceerd worden. Al dan niet aangevuld met producten uit de regio.

Karrebies staat voor samenwerking & verbinding.

Karrebies is van januari tot en met november verkrijgbaar op bestelling (vanaf 15 stuks)
Aan het eind van het jaar kan je Karrebies ook weer in de webwinkel kopen, per stuk.

Karrebies, het hele jaar door?

Karrebies ziet er ontzettend leuk uit en er past verrassend veel in zo’n klein tasje!

Na twee jaar hebben meer en meer mensen ontdekt hoe leuk Karrebies is. Want naast de vorm gaat het natuurlijk om de inhoud. En Karrebies staat voor kwaliteitsproducten van lokale ondernemers. Daar is vraag naar en niet alleen aan het eind van het jaar. Daarom kan je Karrebies nu ook in alle andere maanden bestellen.

NIEUW! Karrebies op maat

Wat is kenmerkend voor deze Karrebies?

Deze Karrebies wordt speciaal voor jou samengesteld. Vandaar dat je rekening moet houden met levertijd. De inhoud van de tas, hier heb je invloed op. Jij geeft aan wat het budget is, wat de wensen zijn en dan kan ik je een passend voorstel doen.

  • vanaf 15 stuks te bestellen
  • inhoud stellen we samen vast
  • levertijd 4-6 werkdagen
  • producten uit het Westerkwartier en de regio

Studio Smik regelt alles voor je. Omdat de producten afkomstig zijn van lokale bedrijven is het mogelijk om snel te leveren. Studio Smik heeft als fotograaf en vormgever ook mogelijkheden om er een nóg persoonlijker cadeaupakket van te maken. Denk aan een kaart of flyer voor in de tas al dan niet met een persoonlijke boodschap.

Neem contact met me op om door te spreken wat voor Karrebies we voor jou kunnen samenstellen. Bel of stuur een WhatsApp naar 06-41915073 of mail

Onderaan deze pagina zie je een deel van de producten die in 2021 of 2020 in de Karrebies zaten. Hier kan je o.a. een keuze uit maken, maar er zijn meer mogelijkheden die ik graag met je bespreek.

Karrebies éth cadeaupakket van het Westerkwartier

Bezorgen

Bezorgkosten zijn € 8,50.
We spreken af waar en wanneer ik je Karrebies kom bezorgen.

Bestellingen worden zoveel mogelijk geleverd op werkdagen tussen 9-18 uur. Weekend of ‘s avonds is in overleg ook mogelijk. Het afleveradres is leidend, hier wordt de Karrebies naartoe gebracht. Wanneer de afstand die gereden moet worden groter is dan 90 km (enkele reis vanaf Grootegast) wordt een toeslag in rekening gebracht.

Heb je vragen? mail karrebies@gmail.com of bel met Marijke (06-41915073)

Verpakking

De vilten tas IS de verpakking.

We willen geen bijdrage leveren aan nog meer plastic en verpakkingsmateriaal dat onze aarde overspoeld. Daarom hebben we voor deze manier van verpakken gekozen. En het ziet er ook nog leuk uit!

Het afleveren van de bestellingen houden we in eigen beheer, daarom is een extra verpakking in de vorm van een kartonnen doos niet nodig. Ter bescherming van de glazen producten en de kwetsbare kaars, maken we gebruik van vloeipapier.

Wat zit er in de Karrebies van 2021?

In de tas vind je de volgende producten:

Wist je dat je ons kan volgen op Facebook: www.facebook.com/Karrebies hier delen we het laatste nieuws over De Karrebies en geven we meer achtergrond info over de producten.

 

In 2020 staken wij de koppen bij elkaar en werden Team Karrebies: Nicolien de Kroon (denkkracht), Janny Reitsema (de 4 Elementen) en Marijke Koetsier (Studio Smik)

Marijke nam het initiatief om ook in 2021 een Karrebies te gaan vullen en verkopen. Nicolien en Janny ondersteunen dit van harte!

 

© Studio Smik 2022
Ontwikkeld door Convident