Marijke Koetsier

Iets creatiefs wilde ik doen, maar had geen idee wat. Het werd het onderwijs, waar ik begon als juf in Leidschendam, daarna vertrok ik naar Brabant en ook was ik werkzaam als adjunct-directeur in Leeuwarden. Na 15 jaar ging het roer om. Ik ging weer studeren en begon een eigen bedrijf in grafisch vormgeven: Studio Smik!

Al snel heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met fotografie. Een combinatie die me erg goed bevalt. Bovendien kan ik beide erg goed gebruiken om bedrijven zichtbaar te maken. Na een paar jaar kwamen er nog aanvullende en verbindende diensten bij in het kader van zelfpromotie voor ondernemers en zzp’ers

Iemand omschreef mij ooit als bedachtzaam en tegelijkertijd spontaan. Een bijzondere combinatie maar het past wel helemaal bij mijn manier van werken. Ik bekijk de dingen van meerdere kanten, overweeg daarbij de verschillende mogelijkheden en kan daarbij enorm wikken en wegen. Maar zodra er een goed gevoel ontstaat, de zogenaamde klik, dan kent mijn enthousiasme weinig grenzen.

speciaal geselecteerd

kleurige vlinder, foto is een uitsnede

eARTh collection

persoonlijk project

ava

Kracht & Kwetsbaarheid

In de media:

(content volgt nog)

Aanmelden Nieuwsbrief

Studio Smik

06-419 150 73

Bovenweg 30
9861 GJ Grootegast

marijke@studiosmik.com

Skype: marijke.koetsier
Pinterest: @marijkesmik

KVK-nr: 55113931
BTW-nr: NL110404038B01
rek.nr NL74RABO 0349.3880.67


error: Content is protected !!