Wanneer kan ik de workshop volgen?

Je kan de workshop in 2018 niet meer volgen.

In 2019 zullen er waarschijnlijk weer een paar edities zijn, dat is nu nog niet bekend. Ook komt er een online variant. Ben je geïnteresseerd en wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor mijn NIEUWSBRIEF. Dan weet je zeker dat je op tijd op de hoogte wordt gebracht. Bovendien ontvang je dan interessante tips over marketing & communicatie en ander nieuws van Studio Smik.

Verder vertellen abonnees mij dat ze mijn nieuwsbrieven leuk geschreven vinden, persoonlijk (maar niet té persoonlijk) en echt fijn om te lezen. Doen?

Pittig?!
is een praktische, motiverende workshop (max. 10 personen)

 Voor wie is deze workshop bedoeld?

 • ondernemers, freelancers en zzp’ers
 • die online meer willen doen en bereiken, maar niet goed weten HOE
 • mensen die bij de woorden ‘reclame maken’ alleen al zich ongemakkelijk voelen
 • als je je enigszins overspoeld voelt door alle keuzes, meningen en mogelijkheden..
 • dat je het eigenlijk niet zo goed durft en de zichtbaarheid heel spannend vindt
 • wanneer je denkt: wie zit er nu op mij te wachten??
 • als je twijfelt over wanneer het nou genoeg, teveel of te weinig is wat je doet
 • of dat je steeds weer begint, maar het toch niet echt vol lijkt te houden

De workshop is ook bedoeld voor mensen die al bezig zijn met zichtbaarheid en online marketing maar die op zoek zijn naar nieuwe ideeën. Deze workshop laat je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken ontdekken. Met een dosis inspiratie en nieuwe ENERGIE ga je weer naar huis!

De workshop gaat deels over techniek en tools, op een manier die je goed kan volgen. Maar de kern van zelfpromotie ben jij en je bedrijf en hierover communiceer je of ga je vanaf nu vaker doen!

 • Deze workshop geeft inzicht in het HOE en waarom van zelfpromotie, geplaatst in de context van hoe persoonlijke marketing tegenwoordig werkt.
 • Ook het feit dat je hier samen bent met gelijkgestemden, helpt enorm. Altijd fijn om eens te horen hoe anderen het ervaren of hoe men worstelt met dezelfde dingen. Je kan tips uitwisselen, samen kom je verder!
 • Je gaat anders aankijken tegen reclame maken, zelfpromotie of marketing.
 • Na afloop, heb je handvatten gekregen en maak je een basisplan*) waarmee je direct kan starten. Je gaat meteen over tot actie en jezelf promoten!
 • En ná de workshop zoek ik binnen tien dagen nog contact met jou. Want wat gebeurt er wanneer je eenmaal thuis bent? Wie gaat ervoor zorgen dat het plan wordt uitgevoerd?
  JIJ! >>>>Als stok achter de deur ga ik je mailen om te horen hoe het gaat. Én krijg je nog een overzicht met tips & tricks handig om nog eens in terug te bladeren.

Dus wil jij een commitment aangaan met jezelf?
In actie komen en/of meer uit je communicatie halen?
En je klanten al helpen omdat ze JOU ineens veel beter kunnen vinden?

Meld je dan snel aan voor deze workshop!
Neem gerust iemand mee, misschien ken jij nog een ondernemer die hier ook behoefte aan heeft.


basisplan*) Jij beslist tijdens en na de workshop wat je gaat aanpakken en hoe. Mijn visie is namelijk dat een vooraf bepaald plan van mij voor jou, niet gaat werken. Omdat er namelijk allerlei factoren van invloed zijn waardoor jij wel of niet in actie komt. (Die factoren komen ook aan de orde in de workshop.) Tijdens het maken van het basisplan kán je overleggen met de andere deelnemers en gebruik maken van mijn expertise, maar dit hoeft niet.

Het allerbelangrijkste is dat je in beweging komt en datgene gaat doen wat voor JOU en JOUW BEDRIJF belangrijk is.

 

De workshop duurt zo’n 2,5 uur op een geschikte locatie en incl. koffie en thee.

Je krijgt ná de workshop nog een mail van mij mét tips en tricks omdat ik zoveel kennis deel tijdens de workshop, dat kan je echt niet allemaal onthouden. Zodra je betaling voor de workshop binnen is, ontvang je ook mijn 8 stappenplan voor personal branding (e-book t.w.v. €12,36)  per mail. Meer informatie over het boekje lees je hier.

Mijn persoonlijke boodschap aan jou over de workshop.

Ervaringen van anderen:

"De workshop zelfpromotie is een goede stok achter de deur om in actie te komen om jezelf te promoten. Het was een leuke en leerzame avond. De locatie kon niet beter."

Dirk Jan Buter

"De workshop zelfpromotie is praktisch en inspirerend. Er was veel ruimte voor persoonlijke leervragen en de andere deelnemers hebben mij ook weer geholpen. Er is echte beweging gekomen in mijn zelfpromotie. Ik ben in actie gekomen."

Harriët van Ellen

"Voor mij was het veel herhaling (dat snap je vast) maar het heeft mij wel heel erg geholpen om weer los te komen. Ik voelde me vastgeroest en bleef hangen in mijn gedachten. Het sparren met anderen hielp me echt om weer in beweging te komen."

Gerry Draaisma

"De workshop zelfpromotie was een leuke avond! Ik vond dat je het heel enthousiast deed en en je hebt mij echt verder geholpen."

Stieneke van der Wal

"De workshop zelfpromotie is ideaal voor ondernemers."

Ymkje Bosma

nieuwe ervaringen, deel ik ook graag hier...
Deze workshop is ook op aanvraag te boeken en ook om te vormen naar een presentatie. (door mijn onderwijsachtergrond draai ik mijn hand hier niet voor om.) Bovendien vind ik het erg leuk om mijn kennis weer door te geven en mensen te enthousiasmeren. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Twijfel je nog?

lees verder op de speciale pagina om te ontdekken of ik je twijfels kan wegnemen 

error: Content is protected !!