Koffie- en theetuin De Woldhoeve

Miryam wilde voor haar koffie- en theetuin een nieuw logo met passende huisstijl. Passend bij de mensen die regelmatig haar locatie bezoeken en passend bij haarzelf. Sprekende kleuren bijvoorbeeld.

Maar iedereen die bij haar voor het eerst het erf oploopt, roemt het geweldige uitzicht. Dat heb je op het eerste gezicht misschien niet zo in de gaten, dat deze theetuin geweldig veel ruimte heeft en waar mensen genieten van een weids uitzicht.

Daarnaast is Miryam ook een gastvrouw die ruimte geeft. Je kan gewoon even pauzeren en genieten van alles wat de tuin te bieden heeft. Maar ook kan je er vergaderen en worden er workshops gegeven. Zelf organiseert ze regelmatig een high-tea.

 

In 2019 werd ze voor het eerst stempellocatie van het Pronkjewail-pad. Deelnemers verkozen haar in de top 10 van hun ‘favoriete en meest gastvrije locatie’ van de zuidelijke route. Geweldig toch!

Al deze zaken mochten in het logo terug te vinden zijn. Zoals ik altijd werk ontving Miryam een uitgebreid logopakket, inclusief huisstijlkaart en de diverse iconen.  Het visitekaartje wel met een mooi kleurverloop gedrukt

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident