Personal Branding Touch of Style

www.touchofstyle.nl

De samenwerking met Touch of Style is een speciaal.

Wia biedt klanten namelijk het product; Personal Power Plus. Op basis van je persoonlijkheid wordt een rapport gemaakt dat inzicht geeft in wie je bent, hoe je je voelt en hoe je dit zichtbaar maakt in je uitstraling. Het verbindt persoonlijkheid met imago en beschrijft ook je kernkwaliteiten. Hier horen ook kenmerkende kleuren bij.

Hierdoor wist Wia zelf al welke kleuren zij wil (moet) gebruiken voor haar merk, ze gebruikte ook al een logo maar had niet de juiste bestanden en de bloem (de calla) gebruikt ze ook al jaren.

Aan mij de vraag of ik met deze ingrediënten een visitekaartje, een roll-up banner en een flyer kon creëren. Dat lukte natuurlijk! De flyers liet ik drukken met matte inkt wat een hele bijzondere uitstraling geeft. Wia is ontzettend blij met deze resultaten en promoot met nog meer trots haar bedrijf. Met een zeer uitgebreid logopakket kan ze zelf ook weer fijn werken aan haar marketing.

 

PS En het leuke van deze samenwerking was dat we zo’n klik voelde, dat we samen een workshop gaan geven in september 2019!

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident