Smartphone Safari van Studio Smik

Maak supermooie foto’s met je smartphone!

In 2012 begon ik mijn bedrijf, als fotograaf ben ik autodidact. Gaandeweg heb ik ontdekt welke specifieke punten een foto mooi maakt, alhoewel over smaak altijd valt te twisten. Je leert het meeste van goed kijken, reflecteren, feedback vragen en oefenen. Veel oefenen! En ik fotografeer ook heel veel met mijn telefoon (iPhone 6) omdat ik deze beelden snel online kan zetten en omdat ik mijn telefoon altijd bij me heb. Deze foto’s zijn met name bedoeld voor promotie doeleinden, kijk maar eens op bijv. Facebook of Instagram.

Mensen enthousiasmeren en laten zien wat ze zelf allemaal kunnen & kunnen leren, vind ik het mooiste wat er is.

Door mijn onderwijservaring vind ik het makkelijk en leuk om presentaties te geven en kennis over te dragen. Zo is deze workshop ontstaan. In groepsverband fotograferen en ideeën uitwisselen brengt altijd weer nieuwe inspiratie en energie. Voor jou als cursist, maar ook ikzelf ervaar het zo. Het is ook mogelijk om een Smartphone Safari te doen in een persoonlijke setting, 1-op-1. Deze zijn alleen voor communicatieprofessionals en ondernemers, verderop lees je hier meer over. De workshops zijn bedoeld voor iedereen die open staat voor kennis en ideeën. Die zo snel mogelijk wil leren hoe je betere foto’s maakt, dus zeker ook voor particulieren.

Welke sessie je ook boekt, je maakt zelf aantekeningen tijdens de instructie momenten.

WORKSHOPS 2020 Smartphone Safari

Voor iedereen die beter wil fotograferen met de telefoon.

Data: donderdagmiddag 19 maart, maandagmiddag 6 april, donderdagavond 25 juni, dinsdagavond 1 september, donderdagmiddag 24 september, maandagmiddag 5 oktober, woensdagmiddag 21 oktober

In de workshop Smartphone Safari

  • leer je met welke functies van je telefoon je foto’s optisch kan verbeteren
  • deel ik mijn kennis over fotograferen waardoor je foto’s gaat maken die aantrekkelijker zijn om naar te kijken
  • gaan we bovengenoemde kennis BUITEN oefenen aan de hand van opdrachten (alleen of je werkt met iemand samen)
  • wisselen we ervaringen uit
  • geef ik een korte masterclass over de gratis app Snapseed waardoor jij ook aan de slag kan met fotobewerkingen

Ik ken niet alle telefoons, mijn ervaringen zijn vooral met iPhone. Toch zal ik de mensen met een ander merk telefoon ook kunnen helpen, daar twijfel ik niet aan. Je hoeft niet de nieuwste telefoon te hebben om mee te kunnen doen, maar een hele oude waarvan de camera niet goed werkt, lijkt me erg lastig om mee te werken. Maar uiteindelijk is jouw blik het belangrijkste instrument en de telefoon het gereedschap. Wanneer het niet geweldig mooi weer is, gaat de workshop gewoon door. Wel is het dan handig om je hier op te kleden, we zullen een uur buiten zijn. Om persoonlijke aandacht te kunnen geven, is er ruimte voor maximaal 8 deelnemers.

JA? Ga je mee met Studio Smik’s Smartphone Safari??

Je deelname verzeker je door direct een ticket te kopen in de webshop. Hier vind je ook de regels wanneer blijkt dat je onverhoopt tóch niet mee kan doen.

Verder geldt steeds (tenzij anders aangegeven) verzamelen in het Heirhuys: Heirweg 35, 9845AB Visvliet. (gratis parkeren kan nabij de locatie) De koffie en thee staat voor je klaar! De volledige workshop duurt zo’n 3 uur.

Smartphone Safari IN BUSINESS

Voor mensen die binnen bedrijven en instellingen de online communicatie verzorgen. 

 

MEER INFO VOLGT

Smartphone Safari privé sessie

Voor mensen met een eenmanszaak die beter willen leren fotograferen, gecombineerd met marketingtips of andere persoonlijke wensen.

 

MEER INFO VOLGT

© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident