Smartphone Safari van Studio Smik

Maak supermooie foto’s met je smartphone!

Als fotograaf ben ik autodidact en in de afgelopen acht jaar heb ik mijn vaardigheden enorm ontwikkeld. Mooie foto’s (over smaak valt altijd te twisten) voldoen aan een aantal specifieke punten, heb ik ontdekt. Je leert het meeste van goed kijken, reflecteren, feedback vragen en oefenen. Veel oefenen! Naast mijn systeemcamera fotografeer ik ook heel veel met mijn telefoon omdat ik deze beelden snel online kan zetten en omdat ik mijn telefoon altijd bij me heb. Deze foto’s gebruik ik vooral voor online marketing, kijk maar eens op mijn Facebook of Instagram.

Mensen enthousiasmeren en laten zien wat ze zelf allemaal kunnen & kunnen leren, vind ik het mooiste wat er is.

Door mijn fotografie ervaring te combineren met mijn onderwijservaring, is deze unieke workshop ontstaan. De workshop geeft je nieuwe kennis die je direct kan toepassen, waardoor jij mooier foto’s maakt met je telefoon. Het is zeer geschikt voor ondernemers maar ook mensen die beter willen worden in fotografie, zijn van harte welkom!

Naast de workshop in groepsverband is er ook Smartphone Safari in Business; speciaal voor communicatieprofessionals en ondernemers, die fotografie (willen) inzetten voor hun online marketing. De workshop wordt samengesteld op basis van je behoefte en budget en kan ik bij je op de zaak geven. Lees verder onder de video.

Smartphone Safari VIP, is voor ondernemers die in een persoonlijke setting, 1-op-1 willen leren en oefenen. Prijs op aanvraag. Deze workshop is te combineren met een sparringsessie of fotosessie (ik maak foto’s van jou). In overleg bepalen we de inhoud van de VIP-sessie.

WORKSHOPS 2020 Smartphone Safari

Voor iedereen die beter wil fotograferen met de telefoon.

Data: dinsdagavond 1 september, donderdagmiddag 24 september, maandagmiddag 5 oktober, woensdagmiddag 21 oktober

In de workshop Smartphone Safari

 • leer je met welke functies van je telefoon je foto’s optisch kan verbeteren
 • deel ik mijn kennis over fotograferen waardoor je foto’s gaat maken die aantrekkelijker zijn om naar te kijken
 • gaan we bovengenoemde kennis BUITEN oefenen aan de hand van opdrachten (alleen of je werkt met iemand samen)
 • wisselen we ervaringen uit
 • geef ik een korte masterclass over de gratis app Snapseed waardoor jij nog meer fotobewerkingen leert uitvoeren
 • je maakt zelf aantekeningen tijdens de instructie momenten

Je hoeft niet de nieuwste telefoon te hebben om mee te kunnen doen, als de camera maar goed werkt. Jouw blik is het belangrijkste instrument en de telefoon het gereedschap. Wanneer het geen mooi weer is, gaat de workshop gewoon door. Handig om je hier op te kleden, we zullen ongeveer een uur buiten zijn. Om persoonlijke aandacht te kunnen geven en om de afstandsregel in acht te nemen, is er ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

JA? Ga je mee met Studio Smik’s Smartphone Safari??

Je deelname verzeker je door een ticket te kopen in de webshop. Hier vind je ook de regels voor annulering wanneer blijkt dat je onverhoopt tóch niet mee kan doen.

Verder geldt steeds (tenzij anders aangegeven) verzamelen in het Heirhuys: Heirweg 35, 9845AB Visvliet. (gratis parkeren kan nabij de locatie) De koffie en thee staat voor je klaar! De volledige workshop duurt zo’n 3 uur.

Producten

Smartphone Safari IN BUSINESS

Als bedrijf heb je een strategie voor online marketing of bezig zijn met online marketing is de strategie. Hoe dan ook, je wil op deze manier “on top of mind” blijven en aan je bereik werken. Uiteindelijk wil je ook dat deze aanpak je iets gaat opleveren. Veel bedrijven hebben het creëren en plaatsen van content helemaal in eigen beheer. Dan wil je toch ook dat de foto’s die je gebruikt jouw eigendom zijn en over jouw bedrijf gaan. Goede foto’s die aantrekken en er goed uitzien

Met de Safari IN BUSINESS, gaan we op Safari in je bedrijf. Je gaat leren om betere foto’s te maken en om “overal” content te zien, gewoon op de zaak. We gaan foto’s bewerken en ze omtoveren tot content die voor je werkt! De inhoud van de workshop gaat sowieso over; fotograferen, fotobewerking en content maken.

Maar kan ook uitgebreid worden:

 • je wilt leren over video (basics)
 • je wilt leren over online strategie
 • met een gesprek over personal branding, hoe ga je je bedrijf positioneren?
 • peptalk om je bewust te maken van kansen & mogelijkheden, waar jij jezelf tegenhoudt en om je aan te moedigen meer te doen met online marketing
 • fotobewerking van foto’s die je met een systeemcamera hebt gemaakt

Deze workshop wordt samengesteld, passend bij je behoefte en budget. Voorbereidend gesprek is nodig, offerte volgt. Het kan een dagdeel zijn, een serie werkmomenten of een twee uur durende workshop. Prijs vanaf € 195,- (excl. btw)

Ik garandeer dat de workshop, in welke vorm dan ook, je goed zal bevallen.

Neem meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken: 06-41915073

 

Smartphone Safari VIP

Niet iedereen houdt van groepen of de geplande data passen je niet. Of je wil nog veel meer leren en snel vorderingen zien doordat je alle aandacht krijgt in de sessie. Daar is de Smartphone VIP voor bedoeld. Het kan een korte, snelle sessie zijn of een dagdeel of dag. Dit hangt af van jouw wensen.

Deze workshop is bijvoorbeeld te combineren met een sparringsessie over personal branding, online marketing of we gaan aan je mindset werken. Altijd op een fijne, opbouwende manier. Misschien wil je dit moment juist benutten om ook een fotoserie van jou te maken. De serie kan S-M-L zijn. Of  je wil graag (beter) werken met de app Canva, daar kan ik je ook van alles over leren.

Je hebt wel in de gaten dat Studio Smik heel veel mogelijkheden heeft. Daarom is het ook nodig om vooroverleg te hebben. Wees niet bang dat ik je van alles zal “aansmeren” jij bepaalt zelf wat je wil leren en ik zal je een passend aanbod doen op basis van offerte. Prijs vanaf € 175,- (excl. btw)

© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident