Smartphone Safari met Studio Smik

Waarom moeten alle ondernemers fotograferen?

De volgers van je bedrijf willen regelmatig updates zien van jou en je bedrijf. Hoe makkelijk is het dat je zelf met je telefoon de beelden creëert voor je online marketing. Online marketing vraagt om beeldmateriaal dat verhalen vertelt, authentiek is en jouw merkidentiteit (personal brand) ondersteunt. Heb je een groter bedrijf met meerdere werknemers? Dan is het van belang dat je een structuur opzet binnen de zaak en taken verdeelt. Zodat je met elkaar structureel aandacht besteed aan de beeldvorming. Wat kan je zoal delen? de mensen in je bedrijf, een kijkje achter de schermen, afgeronde opdrachten, leuke klanten, achtergrondverhalen.. etc. Fotograferen en content maken is iets wat je (bijna) dagelijks kan doen!

Marketing draait niet om het perfecte plaatje maar om storytelling, personal branding en authenticiteit.

Een mix van professionele fotografie én je eigen gecreëerde content is ideaal. (geen stockfoto’s!!) Samenwerken met een professioneel fotograaf is altijd een goed idee, want professionele foto’s zijn van toegevoegde waarde. Het laat ook zien dat je je bedrijf serieus neemt. De foto’s die je zelf maakt en deelt zijn ook belangrijk en een mooie aanvulling. Wat je wil: fijne beelden om naar te kijken, scherpe en pakkende foto’s.

Supermooie foto’s maken met je telefoon en meer

Studio Smik heeft de workshop Smartphone Safari ontwikkelt om mensen betere foto’s te leren maken. Deze workshop geeft je nieuwe kennis en leert je anders kijken. Dit passen we ook direct toe tijdens de workshop. Door het oefenen onthoud je de tips beter en kan je meteen verduidelijking vragen of andere vragen stellen. Deze workshop volg je met een groep.

Als ondernemer zijn de juiste beelden onmisbaar voor marketing doeleinden, met name voor Social media. Studio Smik kan je hier uitstekend mee helpen op verschillende manieren.

Smartphone Safari VIP-editie

Is leren in een groep niet helemaal jouw ding of wil je juist zoveel mogelijk uit de workshop halen? In een VIP-sessie plannen we de workshop op een locatie naar keuze. In de stad, op kantoor of in de natuur. Volop aandacht voor al je vragen en de duur is 2,5 uur.

Vooraf hebben we persoonlijk contact om de workshop te plannen en voor te bereiden. Twee weken na de workshop volgt nog een belmoment.

Prijs € 195,- (excl. btw)

Dit aanbod geldt voor het Noorden van Nederland. Ik reis met plezier een stukje verder, hieraan zijn extra kosten verbonden.

 

Voor MKB: Smartphone Safari in business

Met de Safari in business gaan we op Safari binnen je bedrijf. Je leert:

  • betere foto’s maken
  • “overal” content zien, gewoon op de zaak.
  • foto’s bewerken en omtoveren tot content die voor je werkt!

De inhoud van de workshop gaat over; fotograferen, fotobewerking en content maken. Toegespitst op jouw unieke bedrijf en vragen. De duur van deze Safari is ± 3 uur. Na de workshop is een terugkoppel-moment. We kunnen deze workshop ook met een paar collega’s doen.

Deze Safari kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld:

  • een strategie sessie over personal branding of online marketing
  • basiskennis over zelf video’s maken
  • een fotoshoot door Studio Smik
  • persoonlijk leer traject

Prijs op aanvraag

Fotobewerking

Met je telefoon kan je eenvoudig je foto’s bewerken.

Maar er zijn ook apps die nog meer kunnen. Hiermee maak je je foto’s NOG mooier, tover je het om tot content en kan je zelfs je logo in de foto plaatsen. De apps die ik hiervoor gebruik zijn Canva en Snapseed. Ken je die al?

Focus & belichting

Dat je met je telefoon kan scherpstellen én de belichting kan regelen, tijdens het fotograferen, is voor de meeste deelnemers een ENORME eye-opener.

Ook heel handig bij binnenfotografie en fotograferen met tegenlicht.

Compositie en Perspectief

Compositie en perspectief hebben veel invloed op je foto.

Bij de Safari IN Business hebben we veel aandacht voor dit onderdeel. Zodat je ook leert hoe je dit gaat toepassen in de praktijk, waar je ook bent.

© Studio Smik 2022
Ontwikkeld door Convident