Je bent ondernemer en goed in je werk, gepassioneerd help je je klanten. Je laat het niet altijd zien maar je bent best onzeker als het gaat om marketing, communicatie en online zichtbaarheid. Dit geldt voor vele ondernemers en zeker ook voor mij.

Ook jij kan hierin stap-voor-stap groeien. Het vraagt vooral inzet en doorzettingsvermogen. Vooral je eerste “succesjes” gaat het beter aanvoelen wanneer je jezelf in de spotlight gaat zetten.

Ik geloof niet in een super snelle route naar heel veel succes en alles goud. Ik geloof dat je in kleine stapjes nieuwe gewoontes kan aanleren & nieuwe kennis eigen kan maken. En op deze manier je weg vinden in marketing. Juist door in actie te komen, wordt je er beter in, krijg je helderheid en ga je je eigen ‘tone of voice’ ontwikkelen. Je creëert een (online) zichtbaarheid die helemaal bij jou past en je impact, klantenkring en omzet zullen gaan groeien. Ik ben geen businesscoach maar help je graag verder omdat ik weet hoe het voelt! Bovendien is mensen enthousiasmeren en kennisdelen helemaal mijn ding. Let’s het Startin’

Deze 5-daagse maakt helder hoe het met je mindset is gesteld, laat je je eigen doelen formuleren en geeft je informatie en inzichten om met social media aan de slag te gaan om je online zichtbaarheid te vergroten of verbeteren.

Doe je ook mee?

Hoe is deze 5-daagse opgebouwd?

De vijf onderwerpen die behandeld worden:

1. mindset

2. planning

3. Personal Branding

4. gezien worden

5. het plaatje

en op 31 januari is er nog een zesde dag, een soort digitale terugkomdag, om je te herinneren aan je eigen plannen en je te motiveren om door te gaan. Zodra je je aanmeldt via de link ontvang je een bevestigings-mail in je inbox. Klik op de link om je mailadres te bevestigen. Zodat jij zeker weet dat je meedoet aan de allereerste vijfdaagse van Studio Smik, genaamd Startin’.

 

Praktische informatie

De 5-daagse uitdaging bestaat uit een mail die je elke dag om 7:00 uur ’s ochtends ontvangt. In deze mail staat o.a. een video en een pdf. met informatie en opdracht(en). Hoeveel tijd je nodig hebt voor de opdracht(en) hangt vooral af van je eigen inzet. Ik schat in dat het ongeveer een uur per dag kost, wanneer je het oprechte aandacht geeft.

Soms wordt er bij de opdracht gevraagd of je je inzicht of resultaat wil delen op de Facebookpagina van Studio Smik. Hiervoor komt steeds een post online om 12 uur ‘s middags zodat alles bij elkaar staat en je ook het werk van anderen kan zien. Het posten op Facebook hoeft niet, dit mag je helemaal zelf weten. Maar mij lijkt het erg leuk om te zien wat er gebeurt en wat jullie er aan hebben.

Tenslotte, deze uitdaging is een cadeautje VOOR JOU van mij. Er is geen afsluitend webinar en geen uitgebreide sales achteraf. Wel zal ik je wijzen op mijn e-boek over Personal Branding (wat ik dus bij deze ook al doe). Als dat je interesse heeft, kun je die nu meteen al kopen voor € 9,95.

Het is mijn persoonlijke doel om in 2019 planmatiger te werken, de mogelijkheden te verkennen voor het starten van een online cursus en mijn zichtbaarheid te vergroten. Vandaar deze uitdaging zodat ik mijn kennis met jou kan delen.

error: Content is protected !!