Trouwen

Ik heb ervaring in het maken van trouwreportages. In 2022 is de vraag hiernaar enorm toegenomen. Naar aanleiding hiervan zal ik mijn website ook gaan aanpassen. Wil je meteen een heleboel foto’s zien die ik onlangs maakte? Klik dan hier. Heb je specifieke vragen? Laat het me vooral weten! (vanwege mijn zomervakantie zal ik t/m 20 augustus 2022 minder snel reageren dan normaal)

Trouwen!

trouwreportages

Je bruiloft, een dag om voor altijd te koesteren.

Het fotograferen van een trouwdag is iets speciaals. Er ligt druk op de fotograaf omdat die geen moment wil missen. Tegelijkertijd is het een van de mooiste dingen om te doen, iedereen heeft een goed humeur en ziet er fantastisch uit. Echt een feest om vast te mogen leggen. Ik ben een fotograaf waarvan je op sommige momenten geen idee hebt dat ik er ook ben. De foto’s bewijzen dat ik er wel degelijk bij was. Als bruidspaar beleef je zo’n dag deels in een roes. De reportage is fantastisch om alle momenten vol aandacht te herbeleven. Als fotograaf en vormgever kan ik veel voor jullie betekenen. Van drukwerk tot reportage, fotoboek, bedankkaartjes of een trouwmagazine? Dat kan ik allemaal voor je realiseren maar als je wil dat ik alleen twee uur kom fotograferen, dat kan ook.

Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder?

Juist omdat ik op allerlei verschillende manieren ingezet kan worden, is het niet mogelijk om een vaste prijs op de website te zetten. Maar laat je dat vooral niet tegenhouden. Neem eerst vrijblijvend contact op om kennis te maken. Dat er een klik is, vind ik belangrijk en jullie vast ook. Dan kunnen we praten we over jullie dag, wat je voor ogen hebt en wat je graag zou willen. Dit kan telefonisch, maar liever ontmoet ik jullie omdat dat meer zegt. Op basis van dit gesprek maak ik een offerte voor jullie waarin precies staat wat de opties zijn en de kosten. Daarna maak je je keuzes. Als we gaan samenwerken, betaal je altijd een gedeelte vooraf. We maken duidelijke afspraken en die zet ik voor je op papier.

Wat is je stijl?

Misschien vraag je je af wat mijn stijl is.
Meest kenmerkend is mijn aanpak. Door het contact vooraf waarin we open en ongedwongen met elkaar spreken ontstaat een band waar we op DE dag op kunnen bouwen. Soms maak ik samen met jullie een Pinterest bord om fotografie ideeën uit te wisselen. Wanneer je zelf idee hebt, dan hebben we die al besproken en zal ik op de dag zelf zorgen dat we die realiseren. Wil je groepsfoto’s of absoluut niet? Verder is mijn aanpak er op gericht dat jullie zo min mogelijk stress ervaren. Zodat je je kan ontspannen en geniet van elkaar en het moment. Een ontspannen sfeer creëren, dat kan ik goed! Bruiloften zijn er tegenwoordig op allerlei manieren, ook op latere leeftijd. Met kinderen, grote kinderen, een samengesteld gezin. We maken er samen iets moois van!

Contact

Wat gebeurt er met de foto’s ná de trouwdag?

Ik ga altijd zo snel mogelijk aan de slag met je reportage. Binnen 24 uur stuur ik een paar beelden naar je toe via whatsapp of e-mail. Dat vinden we beide ontzettend leuk! Ook geef ik dan een indicatie van de levertijd. Hierop zijn verschillende factoren van invloed. Binnen zes weken is tot nu toe altijd gelukt, soms gaat het heel snel. Je krijgt het aantal foto’s (40, 200 of ?) zoals afgesproken in de offerte. Deze kreeg je als Hoge Resolutie bestanden via WeTransfer toegestuurd ongeacht of ik wel of niet een album voor jullie mag maken.

Tijdens het bewerken zie ik vanzelf welke foto’s zich ervoor lenen om in zwart wit of sepia om te zetten. Binnen de reportage zullen altijd een aantal op deze manier bewerkt worden. Achteraf, nadat je de hele reportage hebt ontvangen, kan ik altijd op jouw verzoek nog andere foto’s omzetten naar bijvoorbeeld zwart-wit.

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken voor van alles en nog wat. En te delen met familieleden. Ik zal een paar foto’s op de website van Studio Smik plaatsen. De foto’s die ik via social media wil delen, gaat in overleg met jullie.

© Studio Smik 2022
Ontwikkeld door Convident