Trouwen!

trouwreportages

Je bruiloft, een dag om voor altijd te koesteren.

Het mogen fotograferen van jullie trouwdag vind ik heel speciaal. De emoties die er altijd zijn, de liefde die gevierd wordt.. ik vind het een van de mooiste dingen om te doen.

Ik ben zo’n fotograaf waarvan je op sommige momenten geen idee hebt dat ik er ben. De foto’s bewijzen dat ik er wel degelijk bij was. Als bruidspaar beleef je zo’n dag deels in een roes. Gelukkig is er naderhand een fantastische fotoreportage om alle momenten vol aandacht te herbeleven. Naast onzichtbaar zijn, neem ik ook de regie waar nodig om de beelden te kunnen krijgen die jullie willen.

Wat is je stijl?

Misschien vraag je je af wat mijn stijl is. Meest kenmerkend is mijn aanpak, zowel vooraf als tijdens jullie trouwdag. Hierdoor voel je je meer ontspannen en gerustgesteld wat de foto’s ten goede komt.

Vooraf spreken we open en ongedwongen met elkaar en ontstaat er een connectie waar we op DE dag op kunnen bouwen. Soms maken we een Pinterest bord om fotografie ideeën uit te wisselen. Jouw wensen spreken we goed door en dan zorg ik er op de dag zelf voor dat we die realiseren. Je komt op je mooist op de foto, daar mag je op vertrouwen! Verder is mijn aanpak er op gericht dat jullie zo min mogelijk stress ervaren. Zodat je je kan ontspannen en geniet van elkaar en het moment. Een ontspannen sfeer creëren, dat kan ik goed! Verder houd ik van spontane foto’s maar ik pak de regie als het nodig is.Geen bruiloften is hetzelfde en er wordt ook vaker op latere leeftijd getrouwd. Al dan niet met kinderen, pubers, volwassen kinderen, een samengesteld gezin, afwezige familieleden. We maken er samen iets moois van.

Na het stukje over “Prijzen” lees je meer over de nabewerking van jullie reportage.

klik op een foto, dan komen ze groter in beeld.

Meer trouwfoto’s bekijk je hier

Prijzen (excl. btw)

 

Dit zijn de prijzen die ik hanteer voor Trouwfotografie (2023).

Hiermee kan je vrij goed uitrekenen wat het kost om al je wensen te realiseren. Het trouwalbum zelf is niet bij de prijs inbegrepen. Dit is omdat er vele verschillende opties zijn qua uitvoering. Elke keus (custombox, afmeting, aantal bladzijdes etc.) heeft invloed op de prijs. Alle fotoproducten bestel ik bij Profotonet, zij leveren zeer goede kwaliteit. Je krijgt de foto’s ook zelf, het staat je vrij om zelf je album te maken.

Nabewerking

Momenteel zie je veel dat Trouwfoto’s worden nabewerkt in een donkere stijl ook wel Moody Brown genoemd. Deze stijl (of andere) kan ik toepassen.

Zelf zou ik ervoor kiezen om enkele foto’s op die manier te bewerken. Maar het is jullie bruiloft dus als je alle of heel veel foto’s in die stijl wil, dan doe ik dat.

De Trouwreportage lever ik meestal aan in kleur en dan enkele foto’s in zwart-wit of sepia. Soms gebruik ik een combinatie van technieken zoals de foto helemaal bovenaan de pagina. Nabewerking is belangrijk om vooraf door te spreken.

Trouwalbum

Als ik een album voor jullie mag maken gaan we voor kwaliteit! De uitvoering laat ik door Profotonet verzorgen, dat doen ze namelijk supergoed.

Je geeft aan welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken in het boek. Als vormgever is een mooie opmaak mij wel toevertrouwd. Als ik het album klaar heb, deel ik een digitale versie met jullie. Dan kan je kijken of het inderdaad klaar is voor productie.

Het album wordt bij je thuis afgeleverd.

Wat gebeurt er met de foto’s ná de trouwdag?

Ik ga altijd zo snel mogelijk aan de slag met je reportage. Binnen 24 uur stuur ik je een paar beelden via whatsapp of e-mail. Dat vinden we beide ontzettend leuk! Ook geef ik dan een indicatie van de levertijd. Hierop zijn verschillende factoren van invloed. Binnen zes tot acht weken is meestal wel haalbaar. Je krijgt het aantal foto’s zoals afgesproken in de offerte. Deze krijg je als Hoge Resolutie bestanden via WeTransfer toegestuurd.

Tijdens het bewerken ontdek ik welke foto’s zich ervoor lenen om in zwart wit of sepia te zetten. Binnen de reportage zullen altijd een aantal foto’s op deze manier bewerkt worden. Achteraf, nadat je de hele reportage hebt ontvangen, kan ik altijd op jouw verzoek nog andere foto’s bewerken.

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken voor van alles en nog wat en te delen met familieleden. Ik zal zelf een paar foto’s op de website van Studio Smik plaatsen. De foto’s die ik via social media wil delen, overleg ik met jullie.

Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder?

Neem eerst vrijblijvend contact op om kennis te maken.
Dat er een klik is, vind ik belangrijk en jullie vast ook. We praten uitgebreid over jullie dag, wat je voor ogen hebt en wat je graag zou willen. Als fotograaf en vormgever kan ik veel voor jullie realiseren, van drukwerk tot reportage, fotoboek, bedankkaartjes of een trouwmagazine? Op basis van ons gesprek maak ik de offerte op, inclusief duidelijke afspraken, alle opties en kosten. Daarna maak je je keuzes. Na het voldoen van de aanbetaling staat jullie trouwdag vast in mijn agenda.

Wil je dat ik korter kom fotograferen dan het basis aanbod? dat kan, vraag dan ook om een offerte.

Contact
© Studio Smik 2023
Ontwikkeld door Convident