Grafisch Vormgeven

Grafische Vormgeving is in dit digitale tijdperk alleen maar belangrijker geworden én uitgebreider! Denk maar eens aan het aantal visuele prikkels dat een mens in 2018 dagelijks verwerkt. Grafische Vormgeving helpt je om onderscheidend te zijn. Je wordt beter gezien én onthouden wanneer je de juiste stijl hanteert. In mijn optiek kan er veel maar is het belangrijk dat de stijl bij jou en je bedrijf past! 

Studio Smik is zelf ook een bedrijf dat veel gebruik maakt van digitale media. Daarnaast is drukwerk ook van belang, in ieder geval een visitekaartje, maar ook kaarten, advertenties en soms folders en flyers. Voor bijna alle ondernemers en bedrijven geldt dit ook, maar wie gaat dit voor je maken?

D-logo & huisstijl

De basis van je uitstraling & branding is een passend en eigentijds logo. Studio Smik maakt het voor je en je krijgt zelf bestanden om te gebruiken. Lees meer op de pagina over logo en huisstijl ontwerp.

 

Wanneer je gaat investeren in drukwerk wil je zeker weten dat je krijgt wat je verwacht. Studio Smik is niet gebonden aan één drukker. Hierdoor kan ik altijd een scherpe prijs regelen en de kwaliteit waarborgen. Van goedkope flyer tot een super-speciaal-visitekaartje, van diepdruk tot foliedruk…. Studio Smik helpt je er graag mee.

error: Content is protected !!