Westerkwartier kalender

Hét cadeau van 2020 voor inwoners van het Westerkwartier of voor natuurliefhebbers. Bestel hem NU

De enige echte Westerkwartier kalender koop je online. Een uniek product van Studio Smik

Prachtig Westerkwartier

Als inwoner van het Westerkwartier weet je allang dat het hier mooi wonen is. Best gek eigenlijk dat er nog geen kalender bestond met alleen maar foto’s uit dit mooie gebied. De gebruikte foto’s in de kalender zijn verspreid over een aantal jaren gemaakt. Zo heeft elke maand een passend beeld kunnen krijgen. Het is een VERJAARDAGS-kalender van hoge kwaliteit, ook een geweldig leuk cadeau.

januar: Enumatil
februari: Zuidhorn
maart: Doezum
april: Ezinge
mei: Westerkwartier
juni: Kornhorn, Curringherveld
juli: Grijpskerk
augustus: Opende (Blotevoetenpad)
september: Westerkwartier
oktober: Niebert, Steenhuis met de dikste beuk van Groningen
november: Grootegast
december: Opende (Jilt Dijksheide)

formaat van de foto is op deze pagina’s 20 x 16 cm

Wanneer je de kalender omdraait vind je een miniposter die de hele pagina vult, 20 x 30 cm. De gefotografeerde locaties: Coendersbos (2x), Buikstede, Caspar Roblesdijk, Van Starkenborghkanaal, Leekstermeer, Nienoord, Marumerlage, Doezum, Noordwijk, Sebaldeburen en de ganzentrek.

Naast de foto’s die gebruikt zijn voor dit product heeft het Westerkwartier natuurlijk nog veel meer mooie plaatsen om te bezoeken. Het Westerkwartier, toen ik er in 2005 kwam wonen een voor mij totaal onbekend gebied. Wat doe je dan? op ontdekking gaan.. De foto’s die ik op Facebook deelde leverde veel complimenten op. Door de reacties ontdekte ik ook dat veel inwoners die mooie plekken nog niet kennen!

Deze kalender nodigt je uit om er zelf op uit te gaan en de natuur te verkennen. Ken je iemand die nu niet meer in het Westerkwartier woont? Hij of zij zal dit product graag als cadeau ontvangen! Bestel de kalender hier en ik verstuur het naar jou of rechtstreeks naar de gelukkeling. (Dan wel even het verzendadres duidelijk noteren bij je bestelling)

 

Prachtige miniposters om je dag of interieur op te vrolijken

De kalender gaat ook over samenwerken en lokaal welzijn

Door je aankoop maak je namelijk niet alleen jezelf of de ander blij..

je steunt hiermee ook een kleine ondernemer. Studio Smik is in 2012 gestart en is een eenmanszaak, de Corona-crisis vraagt van iedereen flexibiliteit en creativiteit. Zo is deze kalender ontstaan en het samenstellen van de kalender bracht me ontzettend veel plezier! Vrijwel meteen leek het mij een goed idee om er ook een goed doel aan te verbinden. Juist in deze tijd! Natuurlijk dacht ik meteen aan Voedselbank Westerkwartier, omdat ik vaker met hen samenwerk.

Zij waren heel blij met mijn initiatief. Het lijkt mij een schitterend idee dat deze prachtige kalender straks in vele huishoudens te bewonderen is.

UPDATE!! Op 15 december heb ik een cheque overhandigd aan het bestuur in bijzijn van de Streekkrant. (staat in de krant van week 52) Omdat ik 121 kalenders heb verkocht, kon ik € 363,- overmaken. GEWELDIG! Dankjewel aan alle kopers. Ondertussen gaat de actie verder, tot de tweede druk is uitverkocht. Steeds als er een mooi bedrag staat, zal ik dit aan de Voedselbank schenken en hierover vertellen via mijn social media kanalen.

Voedselbank Westerkwartier

 

Op Youtube vind je een korte video, kan je de kalender goed bekijken.

naar YouTube

Samenvattend

  1. 25 mooie natuurfoto’s
  2. product is op twee manieren te gebruiken
  3. formaat is 20 x 30 cm, gedrukt op dik & glad papier met FSC keurmerk
  4. met bovenaan een zilverkleurige ringband en ophanghaakje
  5. uniek product van Studio Smik
  6. prijs is € 13,95 waarvan 3 euro naar De Voedselbank gaat

Ben je een bedrijf of instelling en wil je meerdere kalenders kopen? Of wil je als particulier er gewoon 10 of meer bestellen? Neem dan contact met me op, je krijgt korting.

 

Verkooppunt:

  • winkel Landgoedcamping De 4 Elementen: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur of tussen 18.00 en 19.00 uur.
© Studio Smik 2021
Ontwikkeld door Convident