Westerkwartier kalender

Hét cadeau van 2020 voor inwoners van het Westerkwartier of voor natuurliefhebbers. Bestel hem NU

De enige echte Westerkwartier kalender koop je online. Een uniek product van Studio Smik

Prachtig Westerkwartier

Als inwoner van het Westerkwartier weet je allang dat het hier mooi wonen is. Best gek eigenlijk dat er nog geen kalender bestond met alleen maar foto’s uit dit mooie gebied. De gebruikte foto’s in de kalender zijn verspreid over een aantal jaren gemaakt. Zo heeft elke maand een passend beeld kunnen krijgen.

januar: Enumatil
februari: Zuidhorn
maart: Doezum
april: Ezinge
mei: Westerkwartier
juni: Kornhorn, Curringherveld
juli: Grijpskerk
augustus: Opende (Blotevoetenpad)
september: Westerkwartier
oktober: Niebert, Steenhuis met de dikste beuk van Groningen
november: Grootegast
december: Opende (Jilt Dijksheide)

formaat van de foto is op deze pagina’s 20 x 16 cm

Wanneer je de kalender omdraait vind je een miniposter die de hele pagina vult, 20 x 30 cm. Deze foto’s zijn hier gemaakt: Coendersbos (2x), Buikstede, Caspar Roblesdijk, Van Starkenborghkanaal, Leekstermeer, Nienoord, Marumerlage, Doezum, Noordwijk, Sebaldeburen en de ganzentrek.

Naast de foto’s die gebruikt zijn voor dit product heeft het Westerkwartier natuurlijk nog veel meer mooie plaatsen om te bezoeken. Het Westerkwartier, toen ik er in 2005 kwam wonen een voor mij totaal onbekend gebied. Wat doe je dan? op ontdekking gaan.. De foto’s die ik in mijn beginjaren als ondernemer deelde op Facebook leverde veel complimenten op. Maar door de reacties ontdekte ik dat er vele inwoners zijn die menige plek nog niet kennen!

Deze kalender, hoe je hem ook gebruikt, nodigt je uit om er op uit te gaan en zelf de natuur te verkennen. Ken je iemand die nu niet meer in het Westerkwartier woont? Hij of zij zal dit product graag als cadeau ontvangen! Bestel de kalender hier en ik verstuur het naar jou of rechtstreeks naar de gelukkeling. (Dan wel even het verzendadres duidelijk noteren bij je bestelling)

 

Prachtige miniposters om je dag of interieur op te vrolijken

De kalender gaat ook over samenwerken en lokaal welzijn

Door je aankoop maak je namelijk niet alleen jezelf of de ander blij..

je steunt hiermee ook een kleine ondernemer. Studio Smik is in 2012 gestart en is een eenmanszaak, de Corona-crisis vraagt van iedereen flexibiliteit en creativiteit. Zo is deze kalender ontstaan en het samenstellen van de kalender bracht me ontzettend veel plezier!

Vrijwel meteen leek het mij een goed idee om er ook een goed doel aan te verbinden. Juist in deze tijd! Natuurlijk dacht ik meteen aan Voedselbank Westerkwartier, omdat ik vaker met hen samenwerk. Zij omarmden het idee maar vroegen zich wel af; Hoeveel mensen zullen zo’n kalender willen kopen?? Het lijkt mij een schitterend idee dat deze prachtige kalender straks in vele huishoudens te bewonderen is EN… dat ik in december een mooie bedrag mag overmaken aan de Voedselbank!

Voedselbank Westerkwartier

 

Op Youtube vind je een korte video, kan je de kalender goed bekijken.

naar YouTube

Samenvattend

  1. 25 mooie natuurfoto’s
  2. product is op twee manieren te gebruiken
  3. formaat is 20 x 30 cm, gedrukt op dik & glad papier met FSC keurmerk
  4. met bovenaan een zilverkleurige ringband en ophanghaakje
  5. uniek product van Studio Smik
  6. prijs is € 13,95 waarvan 3 euro naar De Voedselbank gaat

Ben je een bedrijf of instelling en wil je dit product cadeau doen? Of je wil er gewoon 10 of meer bestellen? Neem dan contact met me op, je krijgt korting.

Je kan de kalender online kopen en kiezen voor verzending (€4,-) of afhalen in Grootegast bij bloemenwinkel Bloum. Kijk goed welke bestelling je plaatst.

 

Verkooppunten:

  • Bloum Grootegast: dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 9.30 uur
  • winkel Landgoedcamping De 4 Elementen: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur of tussen 18.00 en 19.00 uur.
© Studio Smik 2020
Ontwikkeld door Convident