Zakelijke fotografie

Ondernemerschap geeft vrijheid. 

Of je nu wel of niet bekend bent met Personal Branding.. het is jouw bedrijf en jij werkt zoals jij dat wil. Die eigenheid zichtbaar maken, is belangrijk. Toekomstige klanten kiezen bewust voor een samenwerking met jou.

Als fotograaf wil ik beelden schieten waarin jij helemaal tot je recht komt. Waar je trots op bent. De foto’s vertellen je bedrijfsverhaal. Je website toont letterlijk en figuurlijk jouw gezicht.

In enkele seconden zal de website bezoeker beslissen of jij bent wat zij/hij zoekt.

Oké, stel dat ik een fotoserie wil. Hoe werkt dat?

Contact. Je belt me, stuurt een appje, PB of mail. Het is belangrijk om meer te weten over jou en je bedrijf. Ik stel je vragen, jij stelt mij vragen, we hebben een gesprek. Tijdens dit gesprek vorm ik een beeld en wordt duidelijk wat jij wil en nodig hebt.

Ik zie twee pakketten staan. Hoe zit dat?

Zelf vind ik het fijn als een website een indicatie geeft van de prijzen. Daar zijn die pakketten voor bedoeld. Soms is het pakket precies wat je wil. Vaak ook niet. Na ons gesprek maak ik een offerte voor je. Na goedkeuring van de offerte plannen we de fotoshoot.

Waar gaan we foto’s maken?

Dat bepalen we in overleg. Misschien heb je een locatie in gedachten of we fotograferen „op de zaak“. Ik ken verschillende locaties of we vragen tips aan ons netwerk.

Wat trek ik aan? Hoe denk jij over make-up enzo?

Ik wil foto’s maken waar je trots op bent en waar je tot je recht komt. Daarom is het belangrijk dat je kleding draagt waar je je fijn in voelt. Wat past bij jou? Welke uitstraling past bij je bedrijf? Deze vragen zijn leidend ook als het gaat om make-up en je kapsel. Wat zou je doen als je een dinertje hebt?
Blijf vooral jezelf.

Als de foto’s gemaakt zijn, wat gebeurt daarna?

Na de shoot ga ik aan de slag met de resultaten. Eerste stap is selecteren. Altijd is er één foto die er uit springt en die met een paar kleine bewerkingen „af“ is. Die stuur ik je dan ook meteen toe en in de mail schrijf ik hoelang het duurt voordat je weer van me hoort. Een kleine moeite die wordt gewaardeerd. Een gerust gevoel krijg je er van, „Gelukkig, wat een mooie foto!“ Na de selectie volgt bewerking, alle gekozen foto’s worden nabewerkt. Door alle aandacht die ik je heb gegeven, weet ik goed welke foto’s jij wil hebben. Je krijgt je foto’s digitaal.

Pakket één

eindresultaat: ±22 foto’s

tijdinvestering: ± 2 uur

locatie in overleg

prijs € 329,- (excl. btw)

Pakket twee

eindresultaat: meer dan 30 foto’s

tijdinvestering: max. 3,5 uur

locatie(s) in overleg, kledingwissel

prijs € 495,- (excl. btw)

Ja, ik wil een afspraak maken met Studio Smik

Wat ontzettend leuk!
Bel of stuur een appje naar 06-41915073 of mail naar marijke@studiosmik.com

Dan zie ik je binnenkort voor de lens.

© Studio Smik 2023
Ontwikkeld door Convident